Linda Evanghelista recunoaște că intervențiile estetice au desfigurat-o: „Nu mai arăt ca mine”

 Miniosu Alexandra
.

Linda Evanghelista trece prin momente cumplite. Vedeta a recunoscut că intervențiile estetice au desfigurat-o. Fotomodelului de origine canadiană îi este rușine să mai apară în public, astfel că, în ultimii ani, a dispărut din lumina reflectoarelor. Susține că nu mai arată deloc ca ea și că „a obosit să trăiască în felul acesta'. Iată ce mesaj emoționant a postat starul internațional pe Instagram!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Clipe cumplite pentru Linda Evanghelista. Din cauza intervențiilor cosmetice, a rămas desfigurată. Chiar ea a recunoscut acest lucru, pe rețelele de socializare. Acolo, vedeta le-a povestit fanilor că în urma unei proceduri eșuate, a constatat că nu mai arată deloc ca ea.

l1-14l1-14

În urmă cu ceva timp, în presa internațională s-a spus că Linda Evanghelista a pierdut lupta cu kilogramele. Paparazzii de peste Ocean au surprins-o atunci în niște ipostaze de care i-a fost rușine, motiv pentru care s-a retras din lumea reflectoarelor.

Citește și: Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista

Citește și: Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital:„Simțeam că sunt într-un lagăr'

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini cu Simona Halep din luna de miere.Unde s-a fotografiat sportiva

Linda Evanghelista recunoaște că intervențiile estetice au desfigurat-o

Timp de patru ani, nimeni nu a știut care e motivul real al absenței sale, iar acum, Linda Evanghelista a rupt tăcerea. A recunoscut că operațiile estetice au desfigurat-o.

Linda Evangelista a fost una dintre cele mai îndrăgite fotomodele de pe întreg Mapamondul. În anii 90, ea a cunoscut un succes uriaș datorită frumuseții sale ieșită din comun. Ani la rândul, ea a fost muza celebrei case de modă Versace și avea conturile pline. Acum însă, puțini mai știu ce se întâmplă cu ea.

Odată cu trecerea timpului, trupul și fața ei au suferit unele schimbări. La un moment dat, Linda a fost surprinsă de paparazzi în niște imagini cu multe kilograme în plus. Vedeta a fost deranjată de acele imagini, astfel că a luat o decizie radicală. A apelat la procedurile estetice, însă în loc să-i aducă îmbunătățiri, au desfigurat-o, susține ea.

„Procedura a avut efectul invers celui promis'

De curând, Linda Evangelista a postat un mesaj tulburător în mediul online. Vedeta și-a justificat absența din ultimii ani, din spațiul public, spunând că ar fi fost „desfigurată brutal' de o procedură.

„Celor care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au fost prospere, motivul este acela că am fost desfigurată brutal de procedura …, care a avut efectul invers celui promis', a scris Linda Evangelista pe Instagram.

Linda Evangelista a mărturisit că procedura a crescut celulele grase, în loc să le reducă. A mai spus despre ea că „m-a lăsat permanent desfigurată, chiar şi după ce am făcut două operaţii de corectare, dureroase şi fără succes'.

Linda Evanghelista: „Nu mai arăt ca mine'

Pe lângă asta, Linda Evangelista susține că ar fi dezvoltat un efect secundar, cunoscut sub numele de paradoxical adipose hyperplasia. Din păcate, ea recunoaște că acum a ajuns de nerecunoscut.

„Am rămas, aşa cum a descris presa, «de nerecunoscut»', a continuat vedeta.

În urma celor întâmplate, Linda Evangelista a precizat un proces în mesaj. Nu se știe însă dacă a fost sau nu deja demarat. Vrea să scape de această problemă și spune că a obosit să trăiască așa, să-i fie rușine să mai iasă din casă, din cauză că nu mai arată la fel ca înainte.

„Am obosit să trăiesc în felul acesta. Mi-ar plăcea să ies pe uşă cu capul sus, deşi nu mai arăt ca mine', a mai trasnmis Linda Evangelista.

Sursă foto: Instagram & captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton