Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o dramă: „E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum, într-o pungă”

 Dumitrache Medeea
.

Actrița Liliana Mocanu din „Las Fierbinți' a trăit o tragedie în timpul pandemiei de coronavirus. Mama ei a fost răpusă de COVID-19 chiar în spital. Liliana suferit o adevărată traumă și nu a mai ieșit din casă timp de opt luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Interpreta soției lui Firicel din serialul „Las Fierbinți, Liliana Mocanu, și-a condus mama pe ultimul drum după ce a decedat din cauza COVID-19. Actrița încă mai suferă după pierderea celei care i-a fost cea mai dragă persoană din lume. Imediat după deces, Liliana nu a mai ieșit din casă timp de opt luni.

liliana-mocanu1liliana-mocanu1

Liliana Mocanu și-a condus mama pe ultimul drum

Invitată în emisiunea lui Mărutță de la ProTV, actrița a povestit cum a decurs cea mai traumatizantă experiență din viața ei. Liliana a mărturisit că nu a vrut ca mama ei să plece din spital într-o pungă. Printre lacrimi a spus și care au fost ultimele cuvinte ale mamei.

Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece într-o pungă. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: «Vino să mă iei acasă şi iartă-mă, puiu mamei» ', a povestit Liliana.

Citește și: Cu ce se ocupă Brânzoi, din Las Fierbinți, când nu joacă în serial:

Citește și: Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți.

Citeșite și: Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică.

Citește și: Însărcinată, Adela Popescu a izbucnit în plâns la volan:

Liliana Mocanu: „Nici nu mai știu ce merit'

Liliana Mocanu a împlinit 52 de ani, pe 22 mai. Printre cei care i-au urat un gând bun s-au numărat și Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor, Ionuț Ciocia și Toma Cuzin, „soțul' ei din „Las Fierbinți'.

Actrița a lăsat de înțeles că nu a trecut peste moartea celei mai dragi persoane și că încă suferă, mai ales că ar fi fost și ziua onomastică a mamei de Sfinții Constantin și Elena.

„Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena', a transmis Liliana Mocanu.

Liliana Mocanu este actriță de comedie, fiind angajată la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din București, dar și de dramă. Artista a jucat în filme precum „Margo', „Bacalaureat' și „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile'.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton