Zodiile afectate de Superluna sângerie din 26 mai

 Dumba Gabriela
.

Miercuri, 26 mai 2021, este eclipsă de Lună sau „Superluna sângerie', așa cum este cunoscută de astronomi. Este prima astfel de eclipsă din acest an și, spun specialiștii, una dintre cele mai puternice. Care sunt zodiile cele mai afectate de Superluna din 26 mai.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Singura eclipsă totală de lună din acest an va avea loc în 26 mai, în același timp cu „superluna sângerie', momentul din an în care Luna este la cea mai mică distanță de Pământ. Deoarece va avea loc la prânz, la ora României, nu va fi vizibilă de la noi din țară. Ea va putea fi urmărită în Australia, sud-estul Asiei, Canada, mare parte din SUA și America Centrală.

Luna plină va părea mai mare decât de obicei, doarece se va afla la perigeu (cea mai apropiată distanță de Pământ). În momentul în care va intra în conul de umbră al Pământului, va avea o culoare roșiatică.

„Este o lună plină, dar și o eclipsă, se produce pe zodia Săgetătorului, este o Lună aproape de Pământ, de aceea se va vedea destul de mare, spectaculoasă, și vine în primul rând cu un impact în emoțiile oamenilor care simt nevoia de libertate. Săgetătorul se asociază cu această nevoie de libertate, de a călători, Săgetătorul este un semn care guvernează planul internațional.

Dincolo de impactul puternic pe care poate să-l aducă la nivel internațional, și probabil că vom mai auzi de evenimente care pot marca drumurile și libera circulație a oamenilor, vine cu această nevoie de a ne delimita sau a ne detașa de ce ne-a ținut captivi în ultimul an și jumătate.„, spune astrologul Cristina Demetrescu, citată de Antena 3.

Care sunt zodiile cele mai afectate de Superluna sângerie

„Toate zodiile sunt afectate, absolut toate zodiile o resimt. Probabil Săgetătorii și cei născuți în a cincea zi de Săgetător, undeva pe data de 26 noiembrie, dar toate zodiile sunt impactate și poate chiar anumite categorii, cei care călătoresc, de exemplu, sunt afectați, cei care învață, studenții, pentru că Săgetătorul guvernează universitățile. Sunt multe destine profesionale care vor coti, de aici înainte”, a spus Cristina Demetrescu, la News Hour with CNN.

Citește și: Zodia Taur.Calitățile și defectele nativilor

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și:Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Zodiile care afectate de eclipsa de Lună din 26 mai

Taur

Eclipsa de lună vine să-ți reamintească adevărata ta valoare. Din punctul acesta nu mai există scuze pentru ceilalți care încearcă într-un mod câteodată brutal și de cele mai multe ori cu rea intenție să te bage într-un colț de umbră. Criticile își pierd total din valoare și de acum începi puternic să analizezi diverse amănunte din viața ta pe care până acum nu prea le-ai luat în serios deși trebuia, citează playtech.ro.

Gemeni

Eclipsa vine cu planuri în dreptul relațiilor de viață din trecut. Este timpul să faci niște alegeri pe care le-ai ocolit de frică până la acest moment. Vor exista lupte interne, dar rezultatele te fac să vii cu câți mai mulți pași înainte. Există multă speranță de mai bine și mai mult tocmai pentru că te eliberezi de câteva resentimente vechi care îți deschid noi posibilități.

Rac

Ești prins în ceea ce fac alții, în cum se simt alții și cum trăiesc alții. Te obsedează detalii din viețile altora când ar trebui să-ți faci griji pentru a ta. Renunța la astfel de obiceiuri și trăiește conștient pentru tine. Dacă vei reuși să faci asta vei avea mare succes pe toate planurile. Tu poți da culoare vieții tale, tu ești cel mai important personaj din filmul tău, viața. Vei începe astfel să te simți mai bine cu tine și vei reuși să transmiți asta prin toți porii.

Leu

Ești printre cei afectați de eclipsă. Revine romantismul în viața ta, iar în loc să îmbrățișezi starea aceasta tu cauți modalități să te deconectezi și să o alungi. Soluția nu este asta, pentru că negi ceea ce simți și ceea ce ți-e dat să trăiești și să fii. Poți să-ți asumi un risc în dragoste, pentru că e posibil să te ducă spre o relație pe termen lung. Sunt șanse mari.

Fecioară

Inima îți cere situații noi cu care nu ești obișnuit și care să te transforme. Vrei mult de la viață, vrei să simți că trăiești și să iei tot ce are mai bun. E posibil să te simți pregătit pentru a îmbrățișa realitățile dure pe care până acum ai mai avut ocazia să le înlături. Ai o vedere de ansamblu în perioada ce urmează, lucru care te ajută la maximum pe viitor.

Eclipsa de Lună plină și sănătatea

Sfatul astrologilor este să avem mai multă grijă de sănătatea noastră în zilele din preajma Lunii pline, cu atât mai mult dacă este vorba de o lună plină afectată de eclipsă. Nativii care au probleme de sănătate cronice s-ar putea să se simtă mult mai rău, dacă nu au grijă să urmeze tratamentele recomandate și dacă nu se menajează.

Între 23 și 29 mai, trebuie să evităm efortul fizic, trebuie să evităm situațiile riscante în care s-ar putea produce accidente, să evităm mâncărurile prea grase sau picante, consumul prea mare de alcool.

În mod special, această Lună sângerie ne avertizează asupra accidentelor de tot felul, de la mici accidente casnice, la accidente rutiere, de aceea trebuie să fim prudenți când umblăm cu focul, cu instrumente ascuțite, cu roboți sau aparatură electrocasnică, autoturisme vechi sau când manevrăm lucruri defecte.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton