Trecutul amoros neștiut a ieșit la iveală! Lidia Buble urma să se mărite cu o vedetă de la "Survivor"! Care a fost motivul despărțirii

 Oana Pantazi
.

Înainte de a se îndrăgosti cu Răzvan Simion și a începe o relație cu el, Lidia Buble ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste Cezar Juratoni, dar ceva nu a mers în ]ntre ei…

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul autohton, iar relația ei cu Răzvan Simion a făcut să curgă multă cerneală în ultimii ani, însă puțini știu că, în timpul liceului, s-a iubit cu un sportiv. Conform cancan.ro, Lidia și Cezar Juratoni, boxer de performanță și vedetă a show-ului „Survivor România”, au format un cuplu timp de 4 ani, iar Lidia chiar ar fi visat la o căsătorie cu acesta.

Cei doi s-au cunoscut în Deva, de unde ambii sunt originari, însă povestea lor de dragoste s-a stins în cele din urmă, Lidia fiind într-o relație cu Răzvan Simion de 5 ani, Iar Cezar și iubita lui Tatiana sunt împreună de 7 ani și urmează să se căsătorească.

Cezar Juratoni și iubita lui, Tatiana

Aveau stiluri de viață diferite

Se pare că cea vinovată de despărțire a fost chiar Lidia Buble. Iar asta deoarece ea avea un stil de viață care nu se potrivea deloc cu cel al sportivului de performanță. Conform sursei citate, Cezar Juratoni ar fi fost deranjat de stilul total diferit de viață al iubitei lui, din cauza căreia nu se putea odihni îndeajuns, iar asta îi afecta performanțele sportive.

Nu e un secret pentru nimeni că artiștii duc o viață destul de intensă, din care nopțile pierdute nu fac excepție, iar diferența dintre bioritmurile lor era imensă – Lidia ajungea acasă atunci când Cezar dormea. Mai mult, se pare că artista obișnuia să pună muzică la ore mici din noapte, iar asta ar fi fost picătura care a umplut paharul și, în cele din urmă, s-a produs despărțirea.

Lidia Buble și Răzvan Simion

Probleme în relația cu Răzvan Simion

De ceva vreme, circulă zvonuri deloc plăcute despre cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble, unul dintre cele mai admirate din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste cu iz shakespearian, cu parcurs de film de dragoste de la Hollywood, a strâns mulți fani și toți așteptau cu nerăbdare deznodământul firesc al unei astfel de relații, respectiv nunta ca-n povești. Circulă zvonurile, însă, că n-o s-o vedem prea curând pe Lidia în rochie de mireasă. Cel puțin, nu la brațul lui Răzvan…

Recent, Răzvan l-a avut invitat în emisiune pe Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la „Neatza cu Răzvan și Dani’, care a prezentat cronica de film a săptămânii respective.

Unul dintre filmele pe care Cătălin i le-a dedicat în mod special lui Răzvan este drama romatică Jezebel, un film din 1938, care spune povestea unei tinere al cărei scop în viață este să-și facă logodnicul gelos. Furios și căzut în dizgrație, respectivul rupe logodna părăsește orașul.

„Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…”, a spus Răzvan. Întrebat de Cătălin Anchidin de ce îl deranjează, pentru că are și el o vârstă, Răzvan Simion a completat, cu privirea în jos, pe un ton autoironic: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”.

Citește și: Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în plină pandemie de coronavirus. Solista a plecat de o săptămână la părinți, la Deva, prezentatorul TV a fost surprins acasă la o roșcată misterioasă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton