Lidia Buble se vede mireasă peste doi ani. Cântăreaţa nu vrea să grăbească nunta cu Răzvan Simion

 Pirvu Cristina
.

Lidia Buble se vede mireasă abia peste câţiva. Deşi Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie în mod neoficial, artista nu se simte încă pregătită. Ştie că marele moment va veni, dar ea încă se vede copil! 

Lidia Buble a fost invitată la Interviurile VIVA!, acolo unde a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion. Ea a spus în deschidere că nu îşi poate vedea viaţa fără el.

„Nu îmi mai pot imagina viaţa fără el. Ne completăm foarte bine. Am încredere oarbă în el, ia decizii în locul meu. Noi în primele săptămâni de relaţie ne spuneam că ne cunoaştem de foarte mult timp, parcă în altă viaţă ne-am mai fi cunoscut. (…) S-a întâmplat destul de repede, stăteam singură şi ne-am mutat. Noi am fost foarte buni prieteni. Toate s-au întâmplat natural. (…) 

Uneori mi se pare că este cicălitor, eu sunt foarte uitucă. Nu am nicio grijă, sunt zen, relaxată. Ştiu că o face pentru binele meu. El nu mă deranjează cu nimic. (…) 

Vreau, îmi doresc (n.r. să fie mireasă). Mă văd măritată şi cu copii. Chiar dacă am 25 de ani, mă văd de 12, cel mult 15. Îmi doresc să am copii, doar că nu simt că este acum momentul. Nu vreau să fac că acum trebuie, şi că toate surorile mele s-au căsătorit. Eu simt lucrurile altfel.

Nu vreau să grăbesc lucrurile. Răzvan îşi doreşte foarte mult copii. Mai mult, doar că nu mă văd acum în postura de mamă. Mai vreau să mai copilăresc puţin. Am fost şi bonă şi tot timpul spuneam atunci că vreau să călătoresc, să văd lumea. Poate peste vreo doi sau trei ani mă văd aşa.”

 

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble

Lidia Buble a fost invitată la Interviurile VIVA!, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri inedite. Frumoasa artistă trăieşte o poveste de dragoste de peste 2 ani de zile alături de Răzvan Simion. Dragostea lor parcă înfloreşte pe zi ce trece. Se pare că celebrul prezentator TV a cerut-o pe Lidia în căsătorie.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton