Lidia Buble, despre relația cu părinții ei: „Nu există zi în care să nu vorbim la telefon”

 Borcilă Andreea
.

Lidia Buble a vorbit deschis despre relația cu părinții ei. Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți frați și cu un tată pastor. Artista are o carieră de succes, se află într-o etapă de continuă dezvoltare pe toate planurile, însă nu a uitat de unde a plecat. Familia înseamnă totul pentru celebra cântăreață.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. Recent, ea a povestit cum este relația cu părinții ei. Cântăreața este originară din orașul Deva, județul Hunedoara, și provine dintr-o familie numeroasă. Artista are în total zece frați, preponderent băieți, iar tatăl ei este slujitor la ceremonii religioase. 

lidia-buble-horatiu-nicolau-3lidia-buble-horatiu-nicolau-3

Lidia Buble a cunoscut succesul la 21 de ani, atunci când l-a cunoscut pe Adrian Sînă de la trupa Akcent. Fostul solist i-a plăcut atât de mult fata timidă și blondă încât a crezut în ea și a știut că e un diamant neșlefuit. Piesele „Kamelia' și „Noi simțim la fel', în colaborare cu Lidia Buble, au făcut furori acum șapte ani în topurile muzicale. 

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:”Tu vrei să mă prinzi și…”

Citește și: Cum a fost Lidia Buble hărțuită sexual de polițistul de la Rutieră:mita s-a negociat în fața unui bancomat. Stenogramele oficiale

Citește și: Dan Negru prezintă „Jocul cuvintelor”, la Kanal D:”Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem”

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Laurențiu Reghecampf în fața judecătorului, la procesul de divorț:„Uită-te la mine! Mă iubești de leșini!'

Lidia Buble, despre relația cu părinții ei: „Nu există zi în care să nu vorbim la telefon'

Lidia Buble a devenit cunoscută acum câțiva ani în urma colaborării cu Adrian Sînă de la Akcent. Chiar dacă are o carieră de succes în plan profesional, vedeta nu a uitat de unde a plecat. Artista își iubește enorm familia și a vorbit recent despre relația pe care o are cu părinții ei. 

„Relația cu părinții mei este una foarte strânsă și deosebită. Nu există zi în care să nu vorbim la telefon. Ei sunt sursa mea de energie. Atât timp cât ei sunt bine, eu sunt liniștită și fericită', a povestit Lidia Buble pentru Click.ro

Ce-și dorește cel mai mult Lidia Buble 

Fosta concurentă de la Asia Express recunoaște că se află într-o etapă de continuă dezvoltare pe toate planurile, mai ales cel profesional. Își dorește multe de la ea, ca artist, și e convinsă că are multe de arătat fanilor. Acum patru săptămâni, Lidia Buble lansa hitul Draga mea, o compoziție marca Adda, care a ajuns la aproape două milioane de vizualizări pe Youtube. 

Pe plan personal, cântăreața își dorește să aibă o familie cândva. 

„Oricine își dorește o familie, copii, tot ce este normal pe lumea asta. Eu las viața să mă surprindă plăcut, atunci când va fi cazul', a fost răspunsul Lidiei. 

„Sinceră să fiu, tot ce mi se întâmplă, zilnic, reprezintă o provocare. De la tot ce înseamnă imagine impecabilă, timp alocat și dedicat activității profesionale, până la cel pentru persoanele dragi și iubite. Sunt omul care acceptă și atrage noi provocări ale vieții', a mai continuat artista. 

Lidia Buble, schimbarea de look cu care și-a surprins fanii 

Lidia Buble a apărut la Radio ZU cu un look total schimbat, după două săptămâni de absență de pe Facebook și Instagram.

Mai bine de două săptămâni, Lidia Buble a lipsit de pe rețelele de socializare, apărând la Radio Zu cu un nou look. Fanii au fost luați prin surprindere când Lidia Buble și-a făcut în sfârșit apariția, după două săptămâni, în cadrul matinalului prezentat la radio, de Mihai Morar.

Toată lumea a crezut că Lidiei Buble i-a fost spart contul de Instagram pentru că ea era o prezență foarte activă, care își ținea fanii la curent cu orice face zi de zi. 

„Nu am avut contul spart. Am făcut o cură de detoxifiere de la rețeleled sociale. Am șters tot și pentru că am făcut schimbarea asta de look. Nu mă mai regăeam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare.

Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Am vrut să dau unfollow la toată lumea. Mă mai mâncau mâinile să mai intru să văd ce s-a mai postat', a spus ea atunci.

Lidia Buble nu mai este blondă, ci s-a vopsit într-o nuanță de castaniu închis. Invitată și la matinalul de la Răzvan și Dani, marca Antena 1, Dani Oțil a rămas surprins de noul ei look.

„Inspiri încredere', i-a mărturisit coprezentatorul Lidiei Buble. 

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton