Ce poze are Dani Oțil în telefon: "Nu mi-ar fi frică să iasă în spațiul public"

 Dumitrache Laura
.

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. În fiecare dimineață moderează matinalul de la Antena 1, împreună cu Răzvan Simion. Dani este o persoană directă și transparentă, iar în ultima ediție a emisiunii a dezvăluit ce poze are în telefonul personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, un model celebru de la noi. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară anul trecut, când blondina a adus pe lume un băiețel. Cei doi au o relație frumoasă, iar venirea pe lume a lui Tiago le-a închegat și mai tare relația.

Dani Otil si GabrielaDani Otil si Gabriela

Dani Oțil a vorbit în ediția de 6 aprilie a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, despre pățania lui Adi Minune. Manelistului i-au fost furate bunurile din mașină, inclusiv telefonul personal. Prezentatorul Tv a declarat că i-a plăcut modul în care artistul și-a recuperat toate bunurile.

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu'

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…'

Citește și: Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Citește și: Răzvan Simion a plâns în direct pentru Adda:„Ai pus o poză cu băieții tăi și tu ai zis că…'

Ce poze are Dani Oțil în telefon

Dani Oțil se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan personal, cât și profesional. Moderatorul tv are o familie frumoasă alături de Gabriela Prisăcariu, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară. Dani este o persoană transparentă și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume atunci când e cazul. În ultima ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, moderatorul tv a dezvăluit ce poze are în telefonul personal. Dani Oțil a amintit de experiența prin care a trecut manelistul Adi Minune, după ce hoții i-au furat telefonul. De asemenea, prezentatorul Tv a declarat că i-a plăcut modul în care artistul și-a recuperat bunurile.

Mie mi-a plăcut cum a explicat Adi Minune cum și-a recuperat telefonul atunci când i-a fost furat, plus suma de 2000 de euro. A dat banii, a dar și în plus pentru profesionalism, dar l-a recuperat.

Daca Adi Minune are poze intrigante în telefon și eu nu, asta mă roade. Eu nu am in telefon poze de care mi-ar fi frică să iasă în spațiul public. Am trei poze cu bebele și cu mă-sa îmbrăcată', a spus Dani Oțil.

Dani Oțil, despre viața de tătic

De câteva luni, viața lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu s-a schimbat radical. Venirea pe lume a băiețelului lor, Luca Tuago, le-a schimbat complet stilul de viață și le ocupă majoritatea timpului. De când a devenit tătic, Dani se documentează constant despre cum ar trebui să fie și cum să se comporte cu fiul lui. Acesta a primit câteva sfaturi de la un amic cu ceva mai multă experiență de la el. Așadar, Dani Oțil a mărturisit că a înțeles că pentru moment este un simplu „angajat' în relația cu fiul său.

„El mi-a zis că în relația cu fiul meu sunt ca un proaspăt angajat. Adică în primele lui ești ca un simplu manipulant: îl iei, îl pui și cam atât. Nu simți că ești de neînlocuit, nu simți că ai vreun beneficiu, după, încet, încet o să prinzi aripi și ești șef de echipă', a povestit Dani Oțil, relatează cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Anul trecut, la jumătatea lunii mai, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Chiar dacă multă vreme și-au ascuns relația, ulterior au devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din social media. Cei doi sunt activi pe rețelele de socializare și împărtășesc cu fanii lor momentele importante din viața lor. Întâlnirea dintre cei doi nu a fost una aranjată de prieteni, ci una întâmplătoare.

Gabriela a povestit că se aflau amândoi la sediul Antena 1, iar el tocmai terminase emisiunea, în timp ce ea i-a ieșit în cale îmbrăcată în rochie de mireasă. „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea’, le-a povesti Gabriela Prisăcariu fanilor săi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton