Lidia Buble o ține tot într-o petrecere de când s-a despărțit de Răzvan Simion! "Te aștept acasă, ca să te sufoc cu iubire"

 Oana Pantazi
.

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble încearcă să își ocupe timpul la maximum, iar de la o vreme petrecerile se țin lanț în viața artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion au încercat o lungă perioadă să ascundă faptul că relația lor era pe ducă și aproape că au și reușit, chiar dacă neconvingător, până în ultimul moment. Acum faptul că cei doi nu mai formează un cuplu nu mai este un secret pentru nimeni.

După ce a părăsit casa fostului ei iubit, Lidia s-a mutat, se pare, alături de sora ei mai mică, Lorena, care se află în grija ei, și încearcă să își ocupe timpul ca pe vremea când nu avea obligații. Dat fiind că are o familie mare, artista nici nu are cum să se plictisească, deoarece se găsesc mereu motive de petrecere.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Costin Mărculescu:s-a îmbogățit rapid, după Revoluție. „A fost milionar înainte de alții! L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol'

Lidia Buble și-a aniversat ziua de naștere fără Răzvan

Pentru prima oară în ultimii 5 ani, ziua ei de naștere (9 iunie) a prins-o pe artistă fără iubit, dar în niciun caz singură… Lidia Buble a început să sărbătorească în că de la miezul nopții, fiind surprinsă de sora ei, Lorena, și de cele mai bune prietene ale sale cu un tort și multe cadouri.

Ulterior, Lidia a împărtășit momentul și cu cei peste 1 milion de fani de pe Instagram, care, acum, când s-a despărțit de Răzvan, îi sunt cu atât mai mult aproape.

Citește și: Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn: „Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine'

Și-a sărbătorit mama și sora

Pentru că are o familie numeroasă, puține sunt momentele în care Lidia Buble și ai ei nu au ceva de sărbătorit. La scurt timp după ziua ei de naștere, artista și-a sărbătorit mama și una dintre surori.

„Te aștept acasă, ca să te sufoc cu iubire' și „La mulți ani, șefa noastră, Dana Buble. Te iubesc de nu mai știu de capul meu, chiar dacă pe mine m-ai bătut cel mai mult', i-a scris artista Danei, una dintre surorile ei.

„Mami, ești eroina noastră. La mulți ani', i-a transmis artista celei care i-a dat viață.

Despărțirea era iminentă…

Vestea că prezentatorul TV și artista nu mai formează un cuplu nu a fost atât de surprinzătoare pentru unii. Cei doi nu se mai afișau împreună, nu mai mergeau la evenimente împreună și nici nu mai postau fotografii cu ei doi.

Lidia-Buble-si-familia-1Lidia-Buble-si-familia-1

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit și fiecare a pornit pe drumul său, însă cei doi vor continua să colaboreze pe plan profesional. Matinalul de la Antena 1 este managerul vedetei.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a fost mesajul transmis de Răzvan Simion.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton