Dan Capatos a dezvăluit care a fost ultimul mesaj primit de la Costin Mărculescu: "Eu voi trăi..."

 Cica Cristina
.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, anunțul fiind făcut în emisiunea Xtra Night Show. După aflarea tristei vești, Dan Capatos a dezvăluit și care a fost ultimul mesaj pe care l-a primit din partea regretatului artist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Un reporter de la Xtra Night Show care se îndrepta spre casa Clejanilor, când a fost abordat de un coleg care locuia în bloc cu artistul Costin Mărculescu, care i-a spus că vecinii nu-l mai văzuseră de trei zile, cu toate că obișnuia să iasă pentru a-și plimba câinele. De asemenea, animalul de companie a fost auzit lătrând foarte puternic, auzindu-se din parcare, actorul stând la etajul 8. A apelat numărul de urgență 112, pompierii au venit și, alături de câțiva martorilor, au spart ușa apartamentului. Atunci s-a descoperit trupul neînsuflețit al artistului în cadă.

Citește și: Prietenii nu l-au uitat pe Costin Mărculescu!Vedetele au venit la priveghi să-și ia rămas bun de la actor

„Un coleg care stă în bloc cu Costin Mărculescu mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, nu a răspuns la ușă, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe toți, el stând la etajul 8. Toată apa s-a scurs până la etajul 6. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța’, a precizat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii.

„Dane, eu voi trăi 588 de ani”

După tragica veste, Dan Capatos a dezvăluit și care a fost ultimul mesaj primit de la Costin Mărculescu: „Știi cum începe ultimul mesaj al lui către mine? 'Dane, eu voi trăi 588 de ani. Te aștept când lansez cartea. Să bem șampanie. Te pupă Costinel', a precizat prezentatorul.

Citește și: Mesajul emoționant pe care colegul de bancă din Liceenii i l-a trimis lui Costin Mărculescu:„O să ne lipsești din gașcă'

În egală măsură, realizatorul a ținut să menționeze că Mărculescu era foarte ambițios cu privire la cariera sa, cu toate că în utimii ani nu mai primise niciun rol în vreun film.

Costin-Marculescu-23-1Costin-Marculescu-23-1

Sursa foto: Facebook

Citește și:Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu.Apropiații au greșit un detaliu extrem de important


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton