Lidia Buble, după ce a fost fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau: „Oricine își dorește o familie, copii...”

 Miniosu Alexandra
.

Lidia Buble a făcut declarații surprinzătoare, la scurt timp după ce a fost surprinsă, din nou, în compania lui Horațiu Nicolau. Cântăreața a mărturisit că, la fel ca majoritatea oamenilor, și ea își dorește să-și întemeieze o familie și să aibă copii, în viitor. De asemenea, artista s-a descris drept persoana care acceptă și atrage noi provocări în viața ei. Iată ce alte dezvăluiri a mai făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a oferit un interviu amplu, la scurtă vreme după ce a fost surprinsă, din nou, în compania lui Horațiu Nicolau. În general vorbind, ea spus că vrea ca în viitor să aibă o familie, cu mai mulți copii. Așadar, se pare că vedeta se vede mămică atunci când va fi să fie.

lidia-buble-horatiu-nicolau-1lidia-buble-horatiu-nicolau-1

Lidia Buble face ce face și iar ajunge în centrul atenției. A arătat că este o fire cameleonică, dovadă fiind acțiunile ei, mai ales din ultima perioadă. Timp de două săptămâni, ea a „dispărut' de pe Instagram și a revenit „în forță'. Artista a lansat o piesă nouă, intitulată „Draga mea', și și-a schimbat look-ul: s-a făcut șatenă.

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:”Tu vrei să mă prinzi și…”

Citește și: Lidia Buble, fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau.Cum au fost surprinși cei doi, la restaurant

Citește și: Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el:„La 05.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi'

Citește și: Roxana Blagu ex-Trident nu și-a mai strâns fiica în brațe de 8 ani:”Nu mă acceptă, nu mă vrea”

Lidia Buble, după ce a fost fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau

De asemenea, recent, Lidia Buble a fost fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau. La scurt timp, ea a oferit un interviu în care a mărturisit că-și dorește familie și copii. Vedeta a afirmat că lasă viața să o surprindă plăcut, atunci când va fi vremea. Cântăreața a făcut această serie de declarații, deși nu s-a simțit prea bine în ultimele zile, din cauza unei răceli.

„Oricine își dorește o familie, copii, tot ce este normal pe lumea asta. Eu las viața să mă surprindă plăcut, atunci când va fi cazul', a spus Lidia Buble pentru Click.ro.

„Tot ce mi se întâmplă reprezintă o provocare'

Totodată, Lidia Buble a spus că, în general, îi plac provocările, pe orice plan. Se consideră omul care le acceptă, dar care le și atrage.

„Sinceră să fiu, tot ce mi se întâmplă, zilnic, reprezintă o provocare. De la tot ce înseamnă imagine impecabilă, timp alocat și dedicat activități profesionale, până la cel pentru persoanele dragi și iubite. Sunt omul care acceptă și atrage noi provocări ale vieții', a mai transmis ea.

Printre altele, Lidia Buble a mărturisit că se află într-o etapă continuă de dezvoltate, pe toate planurile. Pe plan profesional, șatena își dorește tot mai multe de la ea, ca solistă, fiind conștinentă de calitățile sale.

„Sunt într-o etapă de continuă dezvoltare, pe toate planurile, mai ales pe cel profesional, pentru că îmi doresc tot mai multe de la mine, ca artist, și știu că mai am multe de arătat și oferit oamenilor', a adăugat Lidia Buble.

Lidia Buble: „Sunt rea, sunt și bună'

Printre altele, Lidia Buble a vorbit și despre zodia ei, Gemeni. Cântăreața a explicat că poate fi rea, dar și bună, în funcție de modul în care e prinsă.

„Da, pot spune că am o zodie complexă. Sunt și rea, sunt și bună. Depinde ce butoane atingi, în ce mod sunt prinsă. Prefer, în cele mai multe cazuri sau situații, să nu scot latura de „bad girl”, dar, daca se insistă, pot fi și așa. Oricum, mereu, voi spune așa: zodia este de vină!', a explicat vedeta.

Noua ei melodie a lăsat loc de interpretări

Noua piesă a Lidiei Buble, „Draga mea', a avut un mare succes la public. Conform sursei menționate, melodia a lăsat loc de interpretări, pentru că a fost creată acum doi ani, atunci când artista și Răzvan Simion s-au despărțit. Întrebată în ce măsură se regăsește în povestea piesei și dacă e inspirată din viața ei personală, șatena a oferit următoarea explicație:

„Piesa a fost creată acum doi ani de zile, însa, abia în luna martie, am reușit să o lansez. Asta pentru că acum am simțit că este momentul pentru a o dedica femeilor puternice, determinate, care fac din iubirea de sine o putere nemaiîntâlnită și de neatins de factorii negativi.

De fapt, „Draga mea” este mai mult un îndemn la adresa propriei inimi de a nu se inchide, ci a continua tot cu iubire, pentru că doar acest sentiment vindecă totul', a declarat Lidia Buble.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton