Cine este Dima Trofim. A trecut printr-o dramă cruntă acum câțiva ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Dima Trofim. Dima Trofim participă în noul sezon Te cunosc de undeva, cel cu numărul 17. Artistul face echipă cu Alexia Țalavutis. Personajele lor au format un cuplu în serialul „Pariu cu viața', difuzat în urmă cu mai bine de un deceniu la PRO TV. De curând, el a devenit tată de fată și are o iubită de care e îndrăgostit până peste cap. Iată ce dramă cutremurătoare i-a marcat viața!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dima Trofim. Dima Trofim s-a născut pe data de 14 ianuarie 1989, în Chișinău, Moldova. Este mai mare decât partenera lui de la Te cunosc de undeva, Alexia Țalavutis, el având 33, iar ea 31. Amândoi se bucură să facă parte din proiectul de la Antena 1, mai ales că îi leagă o frumoasă prietenie, după ce personajele lor din „Pariu cu viața' au format un cuplu.

dima-trofim-1dima-trofim-1

Cine este Dima Trofim. Dima Trofim a ajuns celebru peste tot în țară, după apariția lui în serialul „Pariu cu viața'. Cariera lui în televiziune nu s-a încheiat aici, pentru că a apărut și în alte ipostaze. A fost concurent la diferite emisiuni, precum „Dansez pentru tine', în sezonul 14, „Ferma Vedetelor', în sezonul 1, „Vocea României', în sezonul 7, „Ultimul trib', etc.

Citește și: Actorul Paul Herman, cunoscut din serialul Clanul Soprano, a murit chiar de ziua lui.Împlinise 76 de ani

Citește și: Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman:”Dumnezeu a făcut dreptate”

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!'

Citește și: Oana Zăvoranu vrea să candideze la Președinția României:”Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta”

Cine este Dima Trofim

Cine este Dima Trofim. Dima Trofim a făcut parte și din trupa LaLa Band. La un moment dat, artistul a fost și co-prezentator al show-ului „Mireasa'. De asemena, el a fost prezentatorul emisiunii „Star Matinal', de la Antena Stars. Atunci, el făcea echipă cu fosta lui colegă, Ameri Nasrin. Au colaborat până la finalul anului trecut.

Dima Trofim este nerăbdător ca fanii să-l vadă la Te cunosc de undeva, sezonul 17. Nu e pentru prima dată când participă la show-ul de la Antena 1, însă e pentru prima oară când emoțiile îl copleșesc. Are încredere deplină în colega lui, Alexia Țalavutis, pe care o consideră o profesionistă, și vrea să-și facă familia mândră. Artistul are acasă o parteneră pe care o iubește ca pe ochii din cap și o fetiță adorabilă, pe nume Ania.

„Nu este pentru prima dată când particip la Te cunosc de undeva!, dar este pentru prima dată când am emoţii teribile! Şi nu, nu pentru că fac echipă cu Alexia, pentru că ne ştim de multă vreme, e un profesionist!

Altcineva mă face să am emoţii cât Casa Poporului – are 68 de cm, are aproape 8 kg şi dacă se uită urât la mine, sunt capabil să intru în pământ de ruşine! O cheamă Ania şi este fiica mea şi, totodată, motivul pentru care, acum, Te cunosc de undeva! înseamnă altceva pentru mine! Vreau să o fac mândră pe fetiţa mea!

Nu mai spun că mai e cineva care se uită cu ochi critic – iubita mea. Aşadar, va fi interesant. Pentru ele, dar mai ales pentru mine! Abia aştept!', a declarat Dima Trofim pentru a1.ro.

Dima Trofim se iubește cu o colegă de la Antena Group

Cine este Dima Trofim. De când s-a lansat în carieră, Dima Trofim a păstrat mereu discreția în privința vieții sale private. Astfel, nu se cunosc prea puține detalii legate de iubita lui. În vara anului 2020, el a fost surprins pe stradă, la cumpărături, în compania unei tinere cu care avea deja o relație de câteva luni, după cum spuneau niște surse din trust.

Conform surselor, tânăra pe care Dima Trofim a și sărutat-o pe stradă, în timp ce ea mânca o piersică, e o angajată a trustului Antena Group.

Cei doi au împreună o fiică

Cine este Dima Trofim. Dima Trofim și iubita lui au împreună o fetiță. Concurentul de la Te cunosc de undeva a devenit tată în septembrie 2021.

„Am avut astăzi o zi emoționantă, o zi lungă, o zi în care pur și simplu nu-mi găseam locul, stresat, puțin stresat, îngrijorat, dar fericit, pentru că sunt tată. Am devenit tatăăăă! S-a născut frumoasa noastră și sunt foarte, foarte fericit. Abia aștept să o văd!’, spunea atunci Dima Trofim pe Instagram.

Drama care i-a marcat viața lui Dima Trofim

Cine este Dima Trofim. Din păcate, Dima Trofim nu a avut parte doar de bucurii. În urmă cu câțiva ani, sora lui s-a stins din viață. Tragedia s-a produs atunci când el participa la show-ul Ultimul trib. Ruda vedetei a murit din cauza cancerului, scria atunci libertatea.ro.

„Am plecat pentru a o putea ajuta. Sora mea niciodată nu s-a luptat mulţi ani cu o boală gravă, a fost spontan. La fel de spontan s-a stins. Nimeni nu s-a aşteptat. Nu trebuia să fie aşa.

Cu toată familia am o relaţie foarte specială. (…) Aş fi vrut să nu se întâmple acest lucru deloc. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva', declara atunci Dima Trofim pentru Antena 1.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton