Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii: "Îmi doresc copii"

 Radulescu Ruxandra
.

Lidia Buble oferă detalii despre căsătorie și întemeierea unei familii. Lidia Buble are o carieră în plină ascensiune, dar în același timp a rămas foarte apropiată de familie, în special de sora ei Estera. Vedeta este cunoscută nu numai pentru muzica ei, ci și pentru relațiile cu doi bărbați celebri, Răzvan Simion și actorul cubanez Harlys Beccera. Artista a fost invitată în cadrul unui podcast, alături de sora ei, Estera, unde cântăreța a vorbit foarte deschis despre planurile ei de a-și întemeia o familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble oferă detalii despre căsătorie și întemeierea unei familii. Lidia Buble este o artistă foarte apreciată și nu a spus „nu” nici unor provocări ceva mai atipice, cum ar fi show-ul de aventură Asia Express. Lidia a format atunci echipă cu sora ei, Estera. Artista a fost invitată la podcastul de la Radio Zu, alături de sora ei, unde a răspuns unor întrebări despre viața ei personală. Vedeta a recunoscut că are în vedere întemeierea unei familii și spus și ce anume o reține de la realizarea acestui țel.

Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii

Lidia Buble se bucură de foarte mult succes în plan profesional, dar în ceea ce privește viața amoroasă, artista nu obișnuiește să divulge foarte mult. În cadrul unui podcast de la Radio Zu, unde a fost invitată împreună cu sora ei, Estera, vedeta a făcut câteva relatări despre cum și-ar dori să arate viitorea ei familie. Lidia Buble a spus că își dorește să se căsătorească și să aibă trei fii, însă nu vrea să pună presiune pe ea din acest punct de vedere.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express:„Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se pregătesc pentru întâlnirea cu Silviu Prigoană: „Avem tot respectul pentru el”

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj tulburător despre mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „O misiune grea, pe care…'

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple.
Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți',
a precizat Lidia Buble.

De ce a furat Lidia Buble mâncare dintr-un magazin

Lidia Buble a cunoscut succesul în industria muzicii, însă începuturile carierei au fost deosebit de dificile. Cântăreața a relatat cum s-a simțit prima dată când a venit la București. Acesta nu știa mai nimic despre viața în Capitală și s-a descurcat destul de greu, mai ales că banii nu-i ajungeau unori nici măcar pentru mâncare. Lidia Buble a recunoscut că s-a întâmplat, la un moment dat să fure biscuiți, dintr-un magazin.

„Am ajuns în București cu 40 de lei și mi-era atâta rușine să-l sun pe tati să-mi mai trimită bani de chirie. Știam la ce mă înham, viața din București nu e cea din Deva, e foarte scumpă. Au fost multe luni în care efectiv rămâneam fără bani. Mergeam prin supermarketuri și știi că sunt biscuiții aceia vărsați. Treceam și mai luam unul-doi de acolo. N-am privit-o ca un furt sau ceva rău', a povestit Lidia Buble.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton