De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare. Vedeta a trăit o serie de drame în tinerețe

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare. Brigitte Pastramă, 45 de ani, are o familia frumoasă, alături de soțul ei, Florin și cei doi copii din mariaje anterioare. Vedeta duce un trai liniștit și are toate motivele să fie recunoscătoare pentru că a ajuns în acest punct al vieții ei. Brigitte este urmărită de o adevărată dramă pe care a trăit-o în tinerețe, după ce primul ei soț a murit. Frumoasa brunetă a fost condamnată la trei ani de închisoare, deși rămăsese văduvă și avea și un fiu de crescut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare. Viața lui Brigitte Pastramă este demnă de un film de Hollywood. De la statutul de Miss România, la cel de soție de bogătaș, ca apoi să fie condamnată la închisoare, Brigitte Sfăt le-a bifat toate. Se spune că ceea ce nu te omoară te face mai puternic, așa că Brigitte a reușit să iasă mereu cu capul sus din orice împrejurare. După moartea primului ei soț, Octavian Sfăt, bruneta a petrecut trei ani după gratii, departe de fiul ei. Iată de ce a intrat Brigitte Sfăt în închisoare.

brigitte-sfat-1brigitte-sfat-1

De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare

Brigitte Sfăt este, în prezent, fericită alături de familia sa și se bucură de fiecare moment pe care îl petrece în compania celo doi copii și a soțului Florin Pastramă. Frumoasa brunetă nu a avut o viață ușoară, căci au existat o serie de drame care au marcat-o profund. La 20 de ani, Brigitte s-a îndrăgostit de afaceristul Octavian Sfăt, iar în 2006 cei doi au devenit soț și soție. Fericirea Brigittei a fost umbrită de moartea celui care între timp devenise și tatăl copilului ei. După doar doi ani de mariaj, Brigitte rămânea văduvă, cu un copil de crescut. Soțul îi lăsase drept moștenire câteva afaceri de gestionat, dar și datorii. Tânăra Brigitte nu știa nimic despre mediul afacerilor, iar soțul îi lăsase două cluburi, un hotel, un restaurant și două case.

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani.Vedeta are implant mamar și fesier

Citește și: În ce relații sunt Brigitte și Ilie Năstase, la 4 ani de la divorț:'Cel mai mare respect este atunci când…'

La scurt timp după ce și-a pierdut soțul, Brigitte a primit o nouă lovitură, care avea să o despartă de fiul ei pentru următorii trei ani. Vedeta a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru complicitate într-un dosar penal de tâlhărie și lipsire de libertate a unui manager de club. Cât timp a stat după gratii, Brigitte nu s-a lăsat pradă gândurilor, ci a devenit instructor de aerobic pentru celelalte deținute.

Care au fost cei mai importanți bărbați din viața lui Brigitte Pastramă

În 2006, Brigitte Sfăt a ieșit din închisoare și a început o relație amoroasă cu Ovidiu Torj, cel alături de care a dat naștere fiicei sale Sara. Din păcate și acest mariaj a avut un final nefericit din cauza caracterului violent al bărbatului. După patru ani, Brigitte nu a mai suportat abuzurile și a divorțat, rămânând singură cu doi copii.

Citește și : Frații Andrew și Tristan Tate, percheziționați de DIICOT. În aprilie au fost acuzați că au sechestrat două fete

Citește și: Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu cei doi copiii ai săi, de Sărbători: „Cel mai frumos cadou’

După trei ani, Brigitte l-a întâlnit pe Ilie Năstase. Bruneta și faimosul tenismen s-au căsătorit, dar și aceeastă relație a fost sortită eșecului. Brigitte i-a spus adio lui Nasty, după ce a aflat că acesta o înșela cu o amantă.

Brigitte a avut o scurtă idilă cu omul de afaceri Cornel Oană, dar l-a părăsit atunci când a pus ochii pe Florin Pastramă. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut și chiar dacă s-au certat adeseori, s-au întors mereu unul în brațele celuilalt.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton