De ce merge Lidia Buble în misiunile Asia Express cu o păpușă cheală: „Trebuie să recunosc...”

 Martin Lorena
.

De ce merge Lidia Buble în misiunile Asia Express cu o păpușă cheală? Artista participă la emisiunea de la Antena1 alături de sora ei, amândouă luptând pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. De-a lungul edițiilor, fanii au observat un detaliu straniu: Lidia are întotdeauna cu ea o păpușă Barbie cheală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și sora ei, Estera, fac o echipă pe cinste în competiția „Asia Express', difuzată pe Antena1. Acestea se susțin reciproc și sunt alături una de cealaltă în toate misiunile pe care trebuie să le îndeplinească. De cele mai multe ori, alături de ele apare și o păpușă Barbie fără păr. Fanii au observat acest detaliu un pic ciudat, iar Lidia a oferit și argumentul pentru care nu se deslipește de aceasta.

WhatsApp-Image-2021-09-21-at-13.22.55WhatsApp-Image-2021-09-21-at-13.22.55

În ultima misiune pe care acestea au avut-o de îndeplinit la Asia Express, fetele au reușit să se clasifice pe locul 3, astfel scăpând de cursa pentru ultima șansă. Pe locul 2 a fost echipa formată din Natanticu și Eliza, iar pe primul loc Mihai Petre, alături de soția lui, Elwira.

Citește și: Cine este Lidia Buble de la Asia Express.Are 10 frați

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație.Prima fotografie de cuplu

Citește și: Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur și Marinică Nămol, sfâșiați de pierderea lui Petrică Cercel!Ce omagiu i-au adus

Citește și: Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat

De ce merge Lidia Buble în misiunile Asia Express cu o păpușă cheală

În majoritatea interviurilor pe care Lidia Buble le oferă în cadrul emisiunii „Asia Express', aceasta ține în mână o păpușă fără păr. Cântăreața a povestit de mai multe ori că are acasă o colecție absolut impresionantă de păpuși Barbie, printre care și pe aceasta. Mai mult decât atât, Lidia a menționat că nu a putut pleca într-o asemenea aventură fără un talisman norocos.

Prin urmare, din toate păpușile sale, Lidia a ales-o fix pe cea cheală. Motivul? Acest talisman îi va aduce noroc pe parcursul competiției Asia Express.

Deși este obiectul său norocos, păpușa fără păr apare câteodată și în interviurile susținute de Cuza și Emi, cei doi încercând să îi fure norocul Lidiei.

Lidia Buble: „Trebuie să recunosc…'

În ultima ediție, cea de pe 20 septembrie 2021, concurenții au aflat că Mihai Petre și soția lui, Elwira, au câștigat imunitatea! Acest lucru a făcut-o pe Lidia Buble să devină puțin geloasă. Echipa câștigătoare va avea parte de o experiență incredibilă, în care vor vizita atracțiile locale, vor mânca copios și vor dormi liniștiți, fără a fi nevoie să își mai caute cazare.

„Dragii de ei, ei stau la lux, mănâncă cât vor, dorm cât vor, în cine știe ce condiții. Și da, trebuie să recunosc că nu-mi prea convine', spune Lidia Buble.

În căutarea monedelor

În ultima ediție, concurenții rămași alături de Irina Fodor au avut oportunitatea de a căuta monede de argint, aur și bronz pentru a câștiga puncte suplimentare înainte de a pleca în misiune. Natanticu și Eliza au fost primii care au plecat, urmați de Lidia Buble și sora ei. Zarug și Lorelei nu au mai stat să caute monedele și au plecat direct în misiune. Același exemplu l-au urmat și Shift alături de Connect-R.

Cu toții se luptă pentru a câștiga marele premiu „Asia Express'! Puși în situații dificile, cu un singur dolar pe zi, fără cazare sau mâncare, echipele concurează și speră să rămână cât mai mult timp în Turcia.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton