Asia Express - Drumul Împăraților. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4

 Mirea Roxana
.

Asia Express – Drumul Împăraților. Nouă perechi de concurenți au pornit în aventura vieții lor la Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților, de la Antena 1. Show-ul a avut premiera pe 18 septembrie, iar telespectatorii au fost martorii peripețiilor prin care au trecut cele echipele până acum. Iată tot ce trebuie să știi despre Asia Express sezonul 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Asia Express este cel mai dur reality show din România, iar nouă echipe au plecat în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Premiera sezonului 4 a avut loc pe 18 septembrie, iar fanii emisiunii de-abia așteaptă să vadă cu ce alte peripeții s-au confruntat concurenții în continuare.

Traseul de pe Drumul Împăraților începe în Turcia, cursa continuând apoi în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventură care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

a1-27a1-27

Cine participă la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Cele 9 perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un nou sezon Asia Express!

Provocarea a fost acceptată de către 9 perechi: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Concurenții vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:„Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities:„Lumea m-a luat la șuturi'

Citește și: Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară:„Factorul financiar mereu își…'

Citește și: Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților, care și-au disputat custodia ei:„Femeia aia era agresivă'

Lidia Buble și Estera, la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Lidia Buble este foarte curajoasă și cu spiritul de aventură dezvoltat, motiv pentru care nu a stat pe gînduri și a acceptat provocarea de a participa la emisiunea care va fi difuzată curând la Antena 1. În plus, artista nu a plecat pe Drumul Împăraților de una singură, ci însoțită de sora ei Estera.

O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble‘, a declarat Lidia Buble, după ce s-a aflat lista cu concurenți de la Asia Express.

Pentru cine se întreba cine este Estera, sora Lidiei Buble, noi vă spunem toate detaliile. Estera s-a mutat în Austria, unde locuiește cu soțul ei, dar și cu cei doi copii pe care îi au împreună, Isaiah și Isaac. În Austria, sora Lidiei Buble este make-up artist. Estera Buble are cariera și familia mult visată, iar aceasta se simte acum împlinită din toate punctele de vedere.

Connect-R și Shift participă la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Artistul a semnat contractul cu Antena 1 și a plecat în aventura vieții sale. Connect-R este concurent la Asia Express sezonul 4. Cântărețul a fost însoțit de amicul său, Shift. Plecarea pe Drumul Împăraților a fost una plină de surprize, dar și emoționantă pentru artist.

Abia așteptăm să plecăm, pentru că… cu cât ne apropiem de plecare crește presiunea. Nu știm sincer ce ne așteaptă și de aia nu ne-am gândit la nicio strategie. Cea mai mare frică e frica de noi, că nu știm… cât o să ne suportăm pe noi înșine, la nivel individual, că noi doi nu cred că o să avem probleme’, au declarat Shift și Connect-R pentru Antena Stars înainte să plece la Asia Express.

Shift s-a remarcat pe piața muzicala românească, fiind un îndrăgit artist de la noi. Shift de la Asia Express are 38 de ani, este din Galați și se numără printre artiștii care au pus bazele trupei Ilogic, în 1998. În anul 2008, Shift a decis să mizeze pe o carieră solo. În urmă cu 11 ani ia naștere pseudonimul Shift, în 2010, când și-a mărit potofoliul și a avut mai multe colaborări pe parte de producție: cu Puya, Bere Gratis, DJ Osaka, SRG si Sylvie.

Mihai și Elwira Petre, la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților. Celebrul dansator a decis să pornească în aventura vieții lor, la Asia Express, alături de mama copiilor săi, Elwira. Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în Republica Moldova. Dansatorul avea nevoie de o nouă parteneră, după ce colega lui se accidentase. Se pare că pasiunea pentru dans i-a unit pe viață, devenind ulterior parteneri de cuplu.

Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă.  Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!‘, a povestit Elwira Petre.

Patrizia Paglieri și Francesco, la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților. Patrizia Paglieri a plecat pe „Drumul Împăraților’, în sezonul 4 al emisiuni Asia Express alături de fiul ei, Francy. Este unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară, iar drumul către succes i s-a ivit odată cu jurizarea competiției MasterChef, de la ProTV. Ulterior, vedeta a rămas, o scurtă vreme, în domeniu și a avut câteva apariții chiar și la Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

Francy este un motiv de mândrie pentru Patrizia Paglieri, cei doi făcând o echipă excepțională. Tânărul a terminat ASE și are aceeași pasiune ca mama sa: gătitul.

Pentru noi doi, această experiență este un vis împlinit și ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună!', au povestit Patrizia și Francy despre experiența Asia Exprees.

Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților. Cosmin Natanticu de la Asia Express 2021 este de profesie actor. A absolvit Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009. Publicul îl cunoaşte pe Cosmin Natanticu de la „Divertis, „Serviciul Român de Comedie, „Taxi Driver, iar fanii fideli ai show-urilor de comedie, îl ştiu şi din serile de stand-up comedy şi improvizaţie.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express sunt împreună de 9 ani. Acum 3 ani, ei s-au căsătorit, nașii lor fiind Mihai Bobonete și soția. Eliza este de profesie actriță și cântăreață, a jucat în mai multe piese de teatru și în seriale.

Pentru familia Natanticu, Asia Express înseamnă „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară:))) pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor’, au povestit soții Natanticu.

Alexandra Ungureanu și mama ei, la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Alexandra Ungureanu se numără printre concurenții Asia Express 4, iar vedeta a ales să plece pe „Drumul Împăraților’ alături de mama ei. Are 39 de ani și este o cântăreață de muzică pop, house și dance, devenind cunoscută alături de grupul Crush. Mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express are o poveste de viață interesată, dar și o durere ascunsă. În urmă cu mai mulți ani, Anca Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, a aflat că suferă de cancer de col uterin. După ce a învins boala, Anca Ungureanu se bucură din nou de viață.

Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!’, a mărturisit Alexandra Ungureanu, după ce s-a aflat că e pe lista de concurenți de la Asia Express sezonul 4.

Cuza și Emy, la Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților. Cuza și Emy de la Asia Expres sunt membri ai trupei Noaptea Târziu, care s-au făcut remarcați prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe YouTube, canalul lor având peste 1,8 milioane de abonați. Cuza, pe numele lui adevărat Iulian Adrian Popescu, a mai participat și la Te cunosc de undeva, în trecut.

Niciunul dintre membrii trupei Noaptea Tâziu nu avea cunoştinţe muzicale sau media. Cuza era student la Medicină, Emi studia la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, iar Cucu urma cursurile Facultăţii de Limbi Străine.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!🤣Sper să stăm cât mai mult în concurs‘, a declarat Cuza.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, la Asia Express

Adriana Trandafir a acceptat provocarea de a participa la Asia Express, sezonul 4, alături de fiica ei, Maria Speranța. Adriana Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi și un exemplu pentru tinerii artiști. La vârsta de 65 de ani, actrița nu contenește să-și uimească fanii cu talentul ei inegalabil. Maria Speranța are 20 de ani și nu i-a călcat pe urme mamei sale, alegând să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea studiaza la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale.

Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?‘, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Lorelei și Zarug, Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Lorelei a plecat pe Drumul Împăraților împreună cu Zarug. Lorelei Bratu este cel mai cunoscut model plus-size din România. Ea este și body activist și militează pentru ca femeile să își îmbrățișeze formele, indiferent de numărul kilogramelor. De peste cinci ani, aceasta are propria afacere: o agenție de PR pentru creatorii de conținut. Zarug este de profesie designer vestimentar, dar a absolvit Facultatea de Drept.

În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da’ la o vacanţă prelungită pe banii altora. 😊 Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. 😊 De vis va fi!‘, a declarat Lorelei.

Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever’, a completat Zarug, după ce s-a aflat lista de concurenți de la Asia Express.

Cine prezintă Asia Express, sezon 4 – Drumul Împăraților

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților. Gina Pistol a predat ștafeta în sezonul 4, după ce a devenit mamă pentru prima oară. Irina Fodor prezinta Asia Express, soția lui Răzvan Fodor fiind cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură.

Oase și actorul Marius Damian vor fi alături de Irina Fodor în acest sezon. Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări. El va aduce în fiecare episod o lecție de istorie spusă în stilul Asia Express, cu un conținut ridicat de aventură și adrenalină.

Cine este Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express

Irina Fodor este din Buzău și este om de televiziune. A urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București, iar intrarea în mass-media a făcut-o în calitate de reporter. Apoi, Irina Fodor a fost prezentator la ‘Poveștiri adevărate’, iar ulterior a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting. De asemenea, aceasta este soția lui Răzvan Fodor și împreună au o fetiță, Diana. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010.

Ulterior, după ce Gina Pistol a născut, Irina Fodor a prezentat și sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. Acum, aceasta este și prezentatoarea sezonului 4 al show-ului Asia Express.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect. (…)

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o', a declarat Irina Fodor, înainte să plece în cursa Asia Express, sezonul 4.

Cine este Oase de la Asia Express, sezonul 4 – Drumul Împăraților

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari susținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România. Oase și CRBL au câștigat Asia Express, sezonul 2.

„Sunt foarte foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!’, a declarat Oase, care prezintă Asia Express, sezonul 4 – Drumul Împăraților.

Cine este Marius Damian de la Asia Express, sezonul 4 – Drumul Împăraților

Marius Damian este un foarte bun actor, ce aduce în scenă de fiecare dată pasiunea și bucuria de a juca în fața publicului și de a-și face cât mai bine meseria. De asemenea, dincolo de talentul incontestabil la actorie, artistul este și un foarte bun caricaturist, iar portretele pe care le face în special pentru colegii săi de breaslă atrag râsete, dar mai ales admirație.

„Damian, la drum! Fericit sa prind din nou  Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru! Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor și asta ma face sa astept  prima impresie… de poveste. In valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri  pe Drumul Împăraților!  se-ntrevad niște covoare fermecate ce te pot duce departe in vremuri de demult!  Nu pot spune mai mult acum. Ținem legatura… pe drum!’, a declarat actorul Marius Damian.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton