Lidia Buble, apariție de senzație pe Instagram. Artista s-a filmat în cadă... goală!

 Cica Cristina
.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a avut apariții tot mai îndrăznețe. De data aceasta, vedeta s-a filmat în cadă… goală! Solista a făcut senzație pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lidia Buble nu a contenit cu aparițiile sexy, după despărțirea de Răzvan Simion. Au trecut aproximativ 4 luni de la separare, iar Lidia a incins imaginația fanilor în repetate rânduri.

A lăsat inhibițiile deoparte și s-a pozat într-o bluză albă, udă, cu sânii la vedere, după alte apariții cel puțin la fel de sexy. De data acesta, vedeta a renunțat de tot la haine. Lidia Buble a postat mai multe story-uri în care apare goală, în cadă.

Citește și: Adelina Pestrițu a slăbit enorm, după ce a fost infectată cu COVID-19. Imagini cu vedeta, după ce s-a vindecat:'Nu m-a interesat cum arăt'

Lidia Buble a vrut să se relaxeze și a petrecut mai bine de trei ore în baie. S-a răsfățat, cum nu a avut niciodată ocazia în copilărie, dat fiind că face parte dintr-o familie atât de numeroasă.

Lidia Buble: „Am bătut recordul de a sta în cadă”

Cu această ocazie, vedeta a povestit și momentele din copilărie când ea și frații săi erau nevoiți să își facă baie câte 2-3 odată, astfel încât să reușească să economisească apă.

Citește și: Angela Similea, secretul tinereții la 74 de ani.Ce dietă ține artista și ce intervenții estetice și-a făcut

„Doamne ferește…astăzi cred că am bătut recordul de a sta în cadă, niciodată nu cred că am stat atât de mult. Am stat 3 ore și jumătate. Nu vreți să știți cum am pielea… De fapt, eu cred că acum profit cumva de perioada asta, pentru că atunci când eram mică, noi fiind 11 copii, nu aveam timp să stăm să ne facem cadă, să stăm să lenevim acolo, ne spălam câte 2-3 odată, trebuia să lăsăm apă și pentru următorii, pentru că nu ne permiteam să ne lăfăim chiar așa, fiecare cu cada lui și acum cred că, de fapt, profit de timpul acesta și stau în cadă pentru toți anii în care mi-am dorit să stau.

Mai e încă ceva…Eu, în cadă, îmi fac planurile de viitor, în cadă am foarte multă inspirație, vi se întâmplă și vouă sau doar mie? Sunt singura nebună? Acolo uit de toate și reușesc să-mi fac planuri' a transmis Lidia Buble, pe InstaStory.

Citește și:Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…'/ EXCLUSIV

Lidia-Buble-2Lidia-Buble-2

Reamintim că Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble, după o relație de cinci ani: ‘Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.‘, a fost o parte din mesajul transmis de matinalul de la Antena 1, care ulterior a fost șters.

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus:„A fost un eveniment care m-a trecut prin toate stările. M-a zdruncinat bine'

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton