Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

 Stamen Diana
.

Nu a trecut mult timp de când Răzvan Simion a fost surprins în Istanbul alături de o domnișoară misterioasă, căci prezentatorul TV a bifat o nouă întâlnire. Avem imaginile cu bruneta care i-a fost alături în weekend.

În weekend, Răzvan Simion a petrecut alături de prietenii săi la restaurantul lui Dani Oțil, dar și alături de o nouă domnișoară. După despărțirea de Lidia Buble, matinalul de la Antena 1 este în căutarea unei noi iubite și pare că nu a găsit-o pe cea potrivită.

După o relație de aproximativ șase ani cu artista, lui Răzvan Simion pare că nu îi este prea ușor singur. Prezentatorul TV de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprins în compania unei brunete sâmbătă seară. Cel care a făcut imaginile publice a fost chiar Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu.

Răzvan Simion și domnișoara ca îl însoțea păreau a se simți foarte bine unul în compania celuilalt și nu se fereau deloc să fie filmați. Acum rămâne de văzut ce gânduri are vedeta.

Citește și: Răzvan Simion nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatorul TV, escapadă secretă în Istanbul alături de o brunetă misterioasă

Răzvan-Simion-noua-iubită-2Răzvan-Simion-noua-iubită-2

Lidia Buble, surprinsă alături de Costi Ioniță

Lidia Buble și Costi Ioniță au fost pozați în timp ce se plimbau de braț, pe stradă. Motiv suficient pentru ca oamenii să se întrebe dacă între cei doi se înfiripă ceva.

De la bun început, Lidia a ținut să menționeze că nu există nicio relație romantică între ea și producător. Cei doi sunt prieteni și colaborează în această perioadă pentru diverse proiecte muzicale.

„Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale’, a lămurit cântăreața.

Citește și: Lidia Buble, mesaj neașteptat, după ce au apărut imaginile din Istanbul cu Răzvan Simion și femeia misterioasă: 'Nu contează cu cine…'

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton