Lidia Buble a lucrat într-un cimitir, înainte să devină cântăreață: „Îmi era rușine să le cer bani alor mei”

 Borcilă Andreea
.

Lidia Buble a lucrat într-un cimitir, înainte să devină cântăreață. Șatena a avut mai multe locuri de muncă până să reaușească în industria muzicală și să cunoască succesul. După perioadele agitate, artista duce o viață mai liniștită acum, mai ales din punct de vedere financiar. Cântăreața este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și lansează, de fiecare dată, hituri care ajung în topurile muzicale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lidia Buble este originară din Deva și are o familie numeroasă, cu mai mulți frați și surori. Artista este extrem de mândră de cei dragi și foarte apropiată de părinții ei, pe care nu a vrut niciodată să-i dezamăgească. Mai mult, până să cunoască faima, cântăreața a avut mai multe locuri de muncă din diverse domenii. Ea și-a dorit de mică să devină o femeie independentă și să-și câștige primii bani.

lidia-buble-9lidia-buble-9

Până să cunoască succesul în lumea muzicii și să fie apreciată de mii de sute de mii de fani, Lidia Buble a avut mai multe joburi în divrse domenii. Și-a dorit mereu să-și câștige, în mod independent, banii și să nu depindă de altcineva. Mai mult, artista a recunoscut, recent, că îi era rușine să ceară bani de la părinți.

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera:„Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste'

Citește și: Ce relație are acum Lidia Buble cu Răzvan Simion:”A fost o poveste frumoasă”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal.Motivul separării este total neașteptat

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea.Primele imagini de la nuntă

Lidia Buble a lucrat într-un cimitir, înainte să devină cântăreață

Celebra artistă a fost invitată, recent, în emisiunea Duet cu Alexandra, de pe Youtube. Acolo, cântăreața a vorbit deschis despre primele locuri de muncă pe care le-a avut, înainte de a deveni cunoscută în toată țara. Vedeta a început să muncească încă din adolescență și a povestit, de multe ori, despre greutățile cu care s-a confruntat până să cunoască faima. Artista a dezvăluit că a lucrat chiar și în cimitir, împreună cu tatăl ei, unde și-a câștigat primii bani: „La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi'. Tatăl Lidiei Buble, Viorel, este pastor penticostal la o biserică din orașul ei natal.

Lidia Buble: „Îmi era rușine să le cer bani alor mei'

Lidia Buble a mai povestit că a schimbat mai multe locuri de muncă, până a reușit să-și facă un nume în industria muzicală. Artista a lucrat ca femeie de serviciu sau ca bonă, iar apoi a încercat să câștige bani ca ajutor de manager, într-o firmă de vânzări auto.

„Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Am zis că încep să muncesc și să fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi.

Eu nu mă duceam cu fetele în oraș, la agățat de băieți, că oricum nu voia nimeni să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni.

Apoi am lucrat la o cafenea, tot un fel de femeie de serviciu, apoi am lucrat la solar. Când am venit în București am fost bonă, apoi ajutor pentru manager de vânzări auto la un brand cunoscut”, a mai adăugat Lidia Buble.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton