Brigitte Pastramă are emoții mari pentru fiica ei, care se pregătește de Evaluarea Națională: ”Nu cred că realizează”

 Cruceru Cristina
.

Brigitte Pastramă are emoții mari pentru fiica ei. Sarah are, marți, prima probă de la Evaluarea Națională, fapt care o pune pe gânduri pe mama ei. Vedeta își dorește ca adolescenta să treacă cu brio peste această etapă și o încurajează să învețe cât mai bine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă are mari emoții pentru fiica ei, Sarah. Tânăra se pregătește intens pentru prima probă de la Evaluarea Națională, de marți.

Vezi subiectele la română la Evaluarea Naţională 2022!

Totuși, vedeta este de părere că fiica ei trebuie să se pregătească cât mai bine și să învețe mai mult, pentru a trece cu brio peste această etapă. Soția lui Florin Pastramă și-a exprimat temerile cu privire la prestația adolescentei.

Brigitte-si-SarahBrigitte-si-Sarah

Brigitte Pastramă este tare mândră de Sarah, însă are câteva frici legate de Evaluarea Națională. Vedeta își dorește ca fata ei să scape cât mai repede de aceste examene, însă să treacă cu brio, pentru ca viitorul să nu-i fie afectat. Sarah se arată încrezătoare în forțele proprii și spune că-și dorește să intre la un liceu economic.

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează: „Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos'

Citește și: De ce a ales Brigitte Pastramă să treacă la o altă religie, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu a interesat pe nimeni'

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor: „Vezi că ăsta vrea să te…”

Citește și: Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița: „Ești binecuvântarea cea mai mare'

Cum se pregătește Sarah, fiica lui Brigitte Pastramă, pentru Evaluarea Națională

Sarah susține că face tot posibilul să intre la un liceu economic, iar mai apoi să devină notar. Adolescenta recunoaște că se pregătește intens pentru probele de la Evaluarea Națională și speră să facă bine, cât să treacă cu brio peste aceast etapă.

„Încerc să învăț, chiar încerc. Sper să iau bine. Sper să intru la un liceu bun. Vreau să mă duc la un liceu economic, ca să dau la drept. Vreau să fiu notar', a spus Sarah, pentru WOWbiz.ro.

Brigitte Pastramă are emoții mari pentru fiica ei

Vedeta recunoaște că are emoții mari pentru Sarah, la Evaluarea Națională. Aceasta susține că o sfătuiește să învețe cât mai bine, pentru a trece examenele. „Trece în clasa a IX-a. Am emoții foarte mari pentru ea! Ea nu cred că realizează! Zilnic stau pe capul ei să învețe, să mai meargă la meditații, să mai ceară profesorilor o oră de meditație. Dacă aș putea să învăț eu în locul ei, aș învăța, dar mă depășește deja tot.

Nu am cum să mă mai întorc în clasa a VIII-a spre a IX-a.(…) O susțin din toate punctele de vedere! Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine de toate, că sunt multe examene, sunt multe trepte. Să sperăm că nu se abate de la drum. Ea știe ce vrea să facă. Eu nu doresc să-i impun ceva. Ea trebuie să ajungă singură la concluzia că face ceea ce i se potrivește și ceea ce-i oferă și un viitor', a spus Brigitte, potrivit sursei citate.
Vezi şi rezultate Evaluarea Națională 2022!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton