Lidia Buble a fost implicată într-un accident auto, în București. Concurenta și-a lovit mașina de 45.000 de euro

 Laciu Andreea
.

Se pare că această perioadă este una cu ghinion pentru vedetele de la noi care au carnet! Andreea Bălan nu este singura vedetă care a făcut accident auto, căci același lucru l-a pățit și Lidia Buble. Din fericire, concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este într-o stare bună, dar mașina ei în valoare de 45.000 de euro a fost „șifonată” în urma incidentului din trafic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Accidentul s-ar fi petrecut ieri, 21 septembrie, în București. Artista s-a ales doar cu un proces verbal de sancționare. În urma incidentului din Sectorul 1, atât Lidia Buble, cât și celălalt șofer, s-au prezentat la Biroul Accidente Ușoare, la o distanță de timp de aproximativ 12 ore unul de altul.

lidia-buble-1-1lidia-buble-1-1

Lidia Buble, implicată într-un accident rutier

În data de 21 septembrie, la ora 21:49, un bărbat s-a prezentat la Biroul Accidente Ușoare și a declarat că a fost implicat într-un accident rutier în sectorul 1 din București, pe strada Virgil Madgearu, conform Kanal D. Conform primelor informații, ora la care s-a petrecut accidentul este 12:15, în aceeași zi în care șoferul respectiv s-a prezentat să declare oficial ceea ce s-a întâmplat la intersecția dintre Strada Virgil Madgearu și Bulevardul Nicolae Caramfil.

Astăzi, 22 septembrie, la ora 10:41, Lidia Buble s-a prezentat și ea la Biroul Accidente Ușoare din Capitală. Se pare că șoferul vinovat a fost chiar cântăreața. Aceasta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către dreapta, așa că a lovit cealaltă mașină. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, dar niciunul nu consumase băuturi alcoolice. Conform informațiilor de la Poliție, se pare că Lidia Buble a primit și un proces-verbal de sancționare.

Citește și: Câți bani câștigă Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Ce sume au cerut restul vedetelor

Citește și: Andreea Bălan a făcut accident de mașină astăzi: „A trecut pe roșu băiatul!”. Imagini de la fața locului

Citește și: Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, în legătură cu relațiile ei amoroase: „Îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu…'

Citește și: Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa: „Are 20 de ani, e nebună, eu am 45'

Are și alte probleme cu legea

Anul trecut, în luna februarie, Lidia Buble ar fi dat mită unor polițiști, în trafic. În acea perioadă din 2021, erau încă în vigoare restricțiile de circulație. Conform dcnews.ro, concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” le-ar fi oferit agenților suma de 900 de lei ca să nu fie testată cu aparatul etilotest, dar și ca să nu fie amendată pentru că nu avea declarația pe proprie răspundere la ea.

Din cauza acestui incident, se pare că Lidia Buble încă nu a scăpat de probleme pentru că riscă până la șapte ani de închisoare dacă autoritățile vor lua această decizie în cazul dosarului respectiv.

Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble

Cântăreața suferă de o boală mai puțin cunoscută pe la noi. Această afecțiune este una care a apărut încă din cele mai vechi timpuri și are atât simptome fizice, cât și unele psihice. Mai precis, este vorba despre fobia de întuneric.

Din punct de vedere fizic, persoana afectată are parte de probleme ale respirației, ritm cardiac alert, dureri în piept și amețeli, dureri de cap, transpirație și o nevoie vitală de a dormi doar cu lumina aprinsă. Din punct de vedere emoțional, pot apărea simptome mai grave precum: anxietate, atacuri de panică, pierderea cunoștinței, depresie și multe altele, conform Cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton