Lia Bugnar, de urgență la spital după ce a căzut și și-a spart barba. Actrița, dialog neașteptat cu un polițist: „Dosar penal pentru vătămare corporală”

 Dumba Gabriela
.

Lia Bugnar, de urgență la spital după ce a căzut și și-a spart barba. Actrița s-a ales cu dosar penal după ce a căzut de pe bicicletă, nefiind accidentată sau lovită de o altă persoană. La rândul său, Lia Bugnar a făcut haz de necaz și le-a povestit, în glumă, fanilor săi din online că se așteaptă chiar să ajungă la închisoare pentru propria sa „vătămare din culpă”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar, de urgență la spital după ce a căzut și și-a spart barba. Căzătura ei cu bicicleta s-a transformat într-un caz pe care Poliția Română a simțit datoria să-l clarifice și a întocmit un dosar penal pentru o astfel de situație.

242016027_246700744125770_2323618079768370321_n242016027_246700744125770_2323618079768370321_n

Lia Bugnar, de urgență la spital după ce a căzut și și-a spart barba

Actrița a povestit cu lux de amănunte un incident întâmplat în cursul zilei de ieri.

„Nu că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esenţa e că singură, nederanjata de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleasca şi mi-am spart barbă', își începe relatarea despre incidentul de astăzi.

Ce părea o simplă căzătură cu bicicleta, care s-a lăsat cu urmări fizice neplăcute, dar nu grave, a devenit o anchetă a Poliției, conform spuselor actriței.

„În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă şi am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu, doar că eram un pic în contratimp.

Bref, mă duc la urgenţă să-mi coasă barbă. Acolo tre să te duci la un chiosculet în stradă să scrie o doamnă ce-ai păţit şi abia dup-aia intri în spital la urgenţe minore (cazu meu)„, a continuat Lia.

Ce a pățit Lia Bugnar la spital după ce a căzut cu bicicleta

În continuare actrița povestește despre dialogul avut cu medicul de la spital, explicându-i, de fapt, ce s-a întâmplat:

„Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveţi acolo ? Că eu stăteam cu un şervet la barba să nu-mi mai pătez şi hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau servetu la o parte şi zic mi-am belit barbă. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic.

A! Zice, accident rutier! Nu, doamnă, eram singura pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur şi am căzut de pe bicicletă. Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliţia. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-aţi căzut.

Aţi căzut de pe bicicletă. Cum s-a-ntâmplat! Zic doamnă!, dumneavoastră sunteţi aici să mă ajutaţi să-mi cos barbă, nu să faceţi reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteţi să vă vedeţi de treabă? Pleacă doamna cu foaia în adancu chioşcului, închide şi-o uşa după ea şi vine înapoi şi-mi dă foaia, îmi zice un să merg', continuă povestea actrița.

Citește și:Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:’O femeie impecabilă, nu am meritat-o’

Citește și: Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye. Unde va avea loc nunta:„Va fi ceva foarte…

Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal după căzătura cu bicicleta

După vizita la medic, a fost întrebată despre un posibil accident rutier, Lia Bugnar s-a trezit cu un telefon de la un agent de poliție.

„Răspund, un domn poliţist, nu-i dau numele, deşi l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveţi voie cu bicicleta pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era banda. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate?

Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreţi de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vă sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiţi? Îmi faceţi dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice aşa e procedura.

Vă sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! (…)

Deja râdeam că proastă şi omu a închis. Eu atâta vreau să vă zic, dacă peste trei luni nu mai auziţi nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu din temniţă să-mi micşorez pedeapsa', își încheie povestea actrița, completând: „Nici nu i-am mai zis că mi-am julit și genunchii, că mă săltau direct”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton