Horoscopul lunii noiembrie 2022 pentru toate zodiile

 Miniosu Alexandra
.

Horoscopul lunii noiembrie 2022 vine cu vești bune pentru cele 12 zodii. Nativii vor trece printr-o serie de schimbări neașteptate, cele mai multe dintre ele benefice, atât în plan personal, cât și profesional. După o perioadă destul de solicitantă, vor avea timp să se relaxeze și să-și descopere noi pasiuni. Cei care s-au neglijat în ultima vreme ar trebui să se pună mai mult pe primul loc și să nu-și neglijeze sănătatea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop noiembrie 2022 – BERBEC

Este o lună a provocărilor pentru voi! Unele plăcute și menite a veni ca o răsplată pentru eforturile ultimelor luni, altele care vă scot din zona de confort. Dar, pe termen lung, aceste schimbări sunt de bun augur! Nu vă speriați, va fi bine!

Horoscop noiembrie 2022 – TAUR

Noiembrie aduce dorința de a face schimbări, atât în ceea ce privește viața personală, cât și cea profesională. Așadar, dacă vă aflați într-o relație care nu funcționează, există toate șansele să se rupă definitiv. Aceeași concluzie și în privința jobului.

Horoscop noiembrie 2022 – GEMENI

Pentru Gemeni, în noiembrie este Crăciunul! Primiți daruri peste daruri, contracte avantajoase, colaborări, dar și în dragoste se întâmplă miracole. Chiar dacă acum sunteți pesimiști și nu credeți că există șanse să iasă soarele pe strada voastră, aveți răbdare!

Horoscop noiembrie 2022 – RAC

Luna noiembrie este despre somn și odihnă pentru voi! Ați muncit foarte mult în ultimele luni, iar situațiile nu tocmai plăcute prin care ați trecut în această perioadă v-au secat de energie și v-au adus în schimb stres și insomnii. Puneți-vă pe primul loc!

Citește și: 6 zodii care sunt emotive

Citește și: 4 zodii care nu au încredere în partenerii lor

Citește și: Cele mai sincere zodii vs.Cele mai false

Citește și: Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

Horoscop noiembrie 2022 – LEU

Simțiți nevoia de spațiu, intimitate și singurătate! Este o lună în care veți lua distanță de tot și toate și veți încercați să vă puneți ordine în gânduri și în planuri. Un timp petrecut cu voi este de bun augur în această perioadă. Vă încărcați astfel bateriile!

Horoscop noiembrie 2022 – FECIOARĂ

Opinia voastră va avea un impact deosebit în noiembrie. Datorită influenței lui Mercur, sunteți în centrul atenției, atât în familie, cât și la locul de muncă sau în cercul de prieteni. Ceilalți vă vor asculta și vă vor lua foarte în serios!

Horoscop noiembrie 2022 – BALANȚĂ

Balanțele vor fi influențate cel mai mult de Mercur, astfel încât se vor simți calme și liniștite, iar asta le va ajuta să rezolve cu ușurință toate conflictele. Luna noiembrie trezește în Balanță simțul dreptății și capacitatea de a influența mediul înconjurător.

Horoscop noiembrie 2022 – SCORPION

Este o lună propice pentru studii în această perioadă, așa că puteți începe cursuri legate de pasiunile care vă animă, pentru că astrele favorizează învățarea. Veți fi foarte concentrați, iar mintea voastră va fi neobosită.

Horoscop noiembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Luna începe cu oboseală și irascibilitate, însă pe parcurs se vor risipi aceste stări neplăcute și vă veți recăpăta energia. Atenție, însă, la alimentație – este indicat să consumați cât mai multe fructe și legume de sezon. Și petreceți cât mai mult timp în natură!

Horoscop noiembrie 2022 – CAPRICORN

Această lună vă va aduce multă energie, pe care o puteți folosi pentru a vă rezolva problemele. Singurul lucru însă de care veți avea nevoie este timpul. Dacă veți învăța să vă puneți pe voi în capul listei de priorități, se vor rezolva toate.

Horoscop noiembrie 2022 – VĂRSĂTOR

În noiembrie, influența lui Saturn se va manifesta puternic. Deși nu e ceva obișnuit pentru Vărsători, veți încerca să vă distanțați cât mai mult de oamenii din jur, pentru că vă încărcați inutil cu problemele altora și nu aveți nevoie de asta acum.

Horoscop noiembrie 2022 – PEȘTI

Sfatul astrologilor este să lăsați trecutul în urmă și să vă concentrați pe prezent! Ce a fost a fost, nu are rost să risipiți energie pentru rememorarea unor evenimente care nu vă dau pace. Trăiți aici și acum, folosiți-vă toată energia pentru asta!

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton