Lavinia Petrea, interviu inedit după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Mereu se bazează pe ajutorul soţului - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Lavinia Petrea este mama a trei copii minunaţi. Are o viaţă de familie perfectă şi o carieră în televiziune. Iată cum îmbină viaţa personală cu cea profesională!

Ne-am întâlnit cu Lavinia Petrea la Gala Premiilor TV Mania 2018. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie elegantă, neagră. nici nu părea că ar fi născut în urmă cu mai multe luni de zile. Aceasta ne-a povestit despre viaţa sa de mămică. Reuşeşte să facă faţă cu trei copii.

„Este minunat! E puţin greu, dar mă bucur atât de mult de fiecare în parte, mă minunez atât de mult de bebeluşa noastră, de parcă nu am mai văzut bebeluş. Acum sunt mai relaxată şi mă pot bucura de perioada asta. Ea a împlinit 3 luni, mă minunez. E curioasă de fraţii ei. (…)

Nu sunt singură în povestea asta. Soţul meu face destul de multe lucruri, cot la cot cu mine, dar mai ales seara şi dimineaţa. (…) Împreună ne ies lucrurile şi am noroc că cei mai mari vor să fie independenţi.”, a spus Lavinia Petrea, exclusiv pentru VIVA!.

Lavinia Petrea, își ține soțul ascuns de ochii presei, cu toate că formează un cuplu de câțiva ani și au împreună trei copii.  Bărbatul din viața Laviniei Petrea este Romulus Dan Varga, procuror șef al Secției de Urmărire Penală din cadrul Parchetului General.

Când se întoarce Lavinia Petrea la pupitrul Ştirilor Pro TV

„Eu sper că în curând, cam peste 3 luni. În primăvară mi-am propus să fiu din nou la televizor. În curând pentru că programul este în aşa natură. Nu stau mult departe de copii.”, a adăugat Lavinia.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton