Îți mai aduci aminte de Anahi din Rebelde? Cum arată vedeta acum. Are 35 de ani și un băiețel de aproape 2 ani

 Stamen Diana
.

În urmă cu câțiva ani, serialul Rebelde era favoritul adolescenților, iar fetele voiau să arate fix ca persoanejele pe care le vedeau la televizor. Mia Colucci, pe numele real Anahi, este total schimbată față de acum 14 ani când a fost difuzată telenovela.

În urmă cu aproape doi ani, Anahi devenea mămică pentru prima dată. Actrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta este căsătorită din anul 2015 cu Manuel Velasco Coello, un politician mexican.

Proiectul Rebelde a început din Mexic și a cuprins toată Europa. În anul 2004, personajele din telenovela mexicană făceau furori în rândul tinerilor. După terminarea telenovelei Rebelde, Anahi a mai apărut încă într-un serial TV numit 'Dos Hogares'.

În anul 2016, Anahi a revenit în atenția publicului cu albumul „Inesperado”. Anahi nu a mai ajuns în topurile muzicale din Europa, dar turneul „Mi Delirio World Tour” a readus-o în România, în 2010.

AnahiAnahi

Citește și: Îţi mai aduci aminte de Priscilla, soţia lui Elvis Presley? După intervenţiile estetice este de nerecunoscut

Citește și: Îţi aduci aminte de OMAR, câştigătorul primului sezon 'Next Star'? Cântăreţul a lansat o piesă în arabă şi spaniolă

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton