Lavinia Pârva a născut un băiețel. Ștefan Bănică a făcut marele anunț: ”Sunt fericit”

 Stamen Diana
.

Fericire mare în familia lui Ștefan Bănică și a soției sale. Lavinia Pârva a născut un băiețel perfect sănătos. Cel care a făcut marele anunț este proaspătul tătic. Artista este din cale-afară de fericită și se bucură de momente unice.

Lavinia Pârva a născut astăzi, 16 mai, un băiețel perfect sănătos. Cel mai mic membru al familiei se va numi Alexandru Bănică. Ștefan Bănică Jr. a vrut să mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ei și le-au transmis toate gândurile bune.

'Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru mesajele frumoase', a fost mesajul lui Ștefan Bănică imediat după ce Lavinia Pârva a născut.

Când vine vorba despre familia sa, artistul este extrem de discret. Ștefan Bănică Jr. pune mare preț pe familia lui și mai ales pe intimitate.

Ștefan Bănică a anunțat pe scenă ca va fi tată pentru a treia oară

Artistul este cel care a făcut public anunțul și a decis să spună totul într-o zi specială: la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost: „Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară’.

FOTO: Facebook

Ștefan Bănică alături de Violeta și RaduȘtefan Bănică alături de Violeta și Radu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton