Deea Maxer este însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă

 Pirvu Cristina
.

Deea Maxer a anunțat acum că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta își dorea de mult timp o familie mai mare. Iată primele imagini cu burtica de gravidă, dar și primele declarații. 

Bucurie mare în familia Deei și a lui Dinu Maxer. Cei doi vor avea al doilea copil. Vedeta s-a pozat cu burtica la vedere, semn că sarcina ei este destul de evoluata.

„Despre noua minune din viața noastră! Mulțumim Doamne, Doamne!”, a scris Deea Maxer în dreptul imaginii cu burtica.

Deea Maxer este însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidăDeea Maxer este însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă

Drama Deei Maxer. A pierdut o sarcină

În urmă cu mai mult timp, ea a dezvăluit că a pierdut o sarcină înainte de a deveni mămică și a-l aduce pe lume pe fiul ei, Andreas.

„Am lacrimi in ochi”, a spus Deea Maxer la Teo Show. „Am mai fost aici si acum opt ani si ne-am rugat sa avem un copil. Inainte sa il avem pe Andreas si dupa ce pierdusem o sarcina inainte. Acum ne-am intors aici si ne intrebam ce altceva am putea sa mai cerem”, a adaugat Deea la Kanal D.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton