Laurette, după ce a câștigat procesul cu agresorul Marian Tatic: "Trebuie să-mi dea 13 mii de euro daune morale. Doi ani în care am suferit, am fost denigrată..."

 Radulescu Ruxandra
.

Laurette face primele declarații, după ce a câștigat procesul cu agresorul Marian Tatic. De azi înainte, Laurette poate răsufla ușurată, căci agresorul ei, Marian Tatic, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni cu executare. Fapta a avut loc în 2021, într-un hotel din București, iar instanța l-a găsit pe Tatic vinovat și este obligat să plătească daune morale, vedetei, în valoare de 13.000 de euro. Laurette se declară mulțumită de verdict, după doi ani, în care a suferit din cauza celor care au denirat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurette face primele declarații, după ce a câștigat procesul cu Marian Tatic. Instanța i-a oferit câștig de cauza lui Laurette, în procesul de agresiune cu Marian Tatic. Vedeta l-a acuzat pe bărbat că a lovit-o în 2021, într-un hotel din București, iar Tribunalul Sectorului 3 l-a condamnat pe acesta la trei ani și 8 luni cu executare. Laurette a transmis un mesaj important femeilor care s-au confruntat cu violențe din partea unui bărbat și le-a îndemnat să se adreseze Poliției și să nu accepte un astfel de comportament.

barbat-agresa-laurette-euro-699044barbat-agresa-laurette-euro-699044

Laurette, primele declarații, după ce a câștigat procesul cu Marian Tatic. Va primi daune morale

”Sunt foarte fericită, mulțumită și s-a făcut dreptate după doi ani în care am suferit. Am fost denigrată, femeie de moravuri ușoare, mă simt foarte fericită și binecuvântată. Vreau să le mulțumesc puținilor oameni care au fost alături de mine și au crezut în mine. În sfârșit s-a făcut dreptate și instanța a hotărât ca acest individ agresor să fie închis. A primit o pedeapsă de trei ani cu executare, plus daune morale și timp de 5 ani nu are voie să se apropie de mine.

Nu vreau să vorbesc foarte multe, mai ales că nu am vorbit timp de doi ani. Cuvintele sunt de prisos, dar tot ce vreau să spun este că orice femeie care a trecut printr-o astfel de întâmplare nu trebuie să-i fie teamă sau rușine. Trebuie să lupte pentru adevărul ei și să nu accepte niciodată să fie lovită sau închisă.

Citește și: Laurette, prima reacție după ce Marian Tătic a publicat mesajele dintre ei: „Îmi doream ceva serios cu el'

Citește și: Și Andreea Podărescu a fost abordată de Marian Tătic, agresorul lui Laurette: „Mi-a făcut o invitație și…'

Citește și: Declarații exclusive de la Theodor Andrei înainte de semifinala de la Eurovision: „Sunt foarte entuziasmat pentru show-ul de diseară. Abia aștept să vadă toată planeta ce am pregătit…”/ EXCLUSIV

Când treci prin momente mai puțin plăcute, oamenii tind să asculte ce spun cei din jur și nu cred în tine. Evident, asta s-a întâmplat și la mine. Am rămas cu foarte puține persoane lângă mine, îi număr pe degete. Eu știu cine sunt, asta s-a dovedit și astăzi. Lângă mine a fost mama, familia, fratele meu și puținii mei prieteni și evident avocatul meu care a luptat cot la cot cu mine. (…). A fost obligat să dea o suma mare pentru daune morale în valoare 13.000 de euro.”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Anunțul lui Laurette, după ce a câștigat procesul cu Marian Tatic

Luna trecută, Laurette Atindehou a postat un mesaj pe rețelele de socializare după ce a aflat că a câștigat procesul de agresiune și lipsire de libertate după aproape doi ani. Vedeta a câștigat procesul cu Marian Tătic, agresorul fiind condamnat la închisoare.

'Când Dumnezeu este alături de tine, cine poate fi împotriva ta!!! ??? Astăzi am câștigat prima bătălie, am ieșit învingători în procesul de agresiune și lipsire de libertate după aproape doi ani de suferință, procurorul a dispus închisoare cu executare pentru agresor.

Totul se întâmplă cu un motiv în viață, învață de la viață să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe pentru adevărul tău, atunci când oamenii te defăimează, tu luptă și nu te uita înapoi.

Mereu adevărul va ieși învingător! Îți mulțumesc, Doamne, prietenul meu bun, tatăl meu din ceruri și creatorul universului pentru biruința de astăzi, mulțumesc ca m-ai ținut pe brațele tale puternice și nu m-ai lăsat să cad atunci când oamenii m-au blamat, hulit și defăimat. Lăudat sa fie numele tău Amin!', a scris Laurette pe rețelele de socializare, în urmă cu o lună.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton