Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, mesaj emoționant în ziua în care fiul lor, Liam, a împlinit șase luni: "Te iubim!"

 Laciu Andreea
.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii! Fiul lor, micuțul Liam, a împlinit șase luni, iar cei doi au ținut să îi transmită micuțului un mesaj public, care i-a emoționat pe urmăritorii lor de pe rețelele de socializare. Este cel de-al treilea fiu al antrenorului, iar asemănarea dintre bebeluș și tatăl lui celebru este izbitoare. După ce Laurențiu Reghecampf a postat cea mai nouă fotografie cu Liam, pe contul propriu de Instagram, alături de mesajul emoționant, și Corina Caciuc a reacționat în comentarii, numindu-l pe bebeluș „my all”/”totul pentru mine”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf își trăiesc discret povestea de dragoste și se bucură de momentele petreccute alături de băiețelul lor. Chiar dacă a fost protagonistul unor scandaluri cu Anamaria Prodan, iar scenele violente care au avut între cei doi cu o zi înaintea botezului lui Liam au șocat o țară întreagă, se pare că acum antrenorul vrea să lase în urmă episoadele de acest gen.

laurentiu-reghecampf-si-corina-caciuc-1laurentiu-reghecampf-si-corina-caciuc-1

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, mesaj pentru Liam

Liam Reghecampf, cel de-al treilea fiu al antrenorului, a împlinit șase luni de când a venit pe lume. Cu această ocazie, Reghe a postat pe contul lui personal de Instagram un mesaj emoționant, atât din partea lui, cât și a Corinei Caciuc. Postarea a primit rapid un val de aprecieri din partea urmăritorilor de pe rețeaua de socializare.

„La Multi Ani Baiatul Meu! Te iubim, mama&tata”, a scris acesta.

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe. Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire de mii de euro în Istanbul. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiți

Citește și: Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Suma e impresionantă

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, despre sarcină: 'Toate astea fac parte din viață'

Ce spune antrenorul despre căsătoria cu Corina Caciuc

Sunt fericiți împreună, au deja și un copil, dar el încă nu este un bărbat liber în mod oficial, căci divorțul de Anamaria Prodan pare să fie departe de încheiere. În urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf dezvăluia că oricum nu se grăbește neapărat să ajungă iar în fața altarului, pentru a treia oară.

„Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam, important este să îmi termin divorțul, important este să se termine tot scandalul care este în momentul de față și, așa cum am spus și mai devreme, din toată povestea asta cea mai șifonată a ieșit Corina’, a explicat antrenorul, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

„Nu știu dacă trebuie să faci ceva în plus. Cred că în momentul în care există o atracție, lucrul ăsta se vede din ambele părți, adică nu cred că trebuie să fac eu ceva în plus. N-am niciun plan, n-am fost vreun mare Don Juan, adică n-am ce să explic, că nu sunt un Don Juan, nu știu ce să vă spun. Este o întrebare la care nu m-am gândit niciodată, cum cuceresc eu femeile. Cred că ele mă cuceresc pe mine’, a mai completat el.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton