Laura Cosoi revine la TV. Ce spune despre noul ei proiect: ”Nu e atât de simplu, în sensul că...”

 Calin Maria Bianca
.

Laura Cosoi revine la TV. Ce spune despre noul ei proiect. Laura Cosoi nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind o prezență extrem de cunoscută în mediul online, pe rețelele de socializare, în ultima vreme, însă nu numai. Este o actriță de succes ce s-a făcut remarcată de-a lungul anilor, însă viața de mămică a trei fetițe adorabile i-a pus activitatea profesională pe plan secund. Ei bine însă, după o pauză destul de lungă, frumoasa blondină a dat vestea cea mare, și anume că revine la TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este cu adevărat o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț iubitor, trei fetițe superbe și per total o familie minunată. De asemenea, pe plan profesional, s-a bucurat ani la rând de un succes colosal, însă de mai mult timp a luat o pauză, pentru a se putea ocupa ca la carte de copii.

cosoi-2-2cosoi-2-2

Pauza i-a fost de mare ajutor Laurei Cosoi, asta fiindcă a petrecut timp de calitate cu cele trei fiice ale sale și le-a educat până acum cum a știut ea mai bine. Recent însă, întrebată în cadrul unui interviu despre revenirea la TV, frumoasa blondină a dat vestea că în curând revine pe micile ecrane. Totuși, nu a dat o dată precisă și nici prea multe detalii.

Citește și: Laura Cosoi vrea să devină mamă a patra oară: „Ni-l dorim și…”

Citește și: Laura Cosoi a dus-o pe Lara, fiica ei de 9 luni, la Ierusalim: 'Am simțit chemarea. Am fost doar cu ea și…'

Citește și: Care este starea de sănătate a Oanei Lis, la o lună de la operația de cancer de piele: „Preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel'

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan și Jean Gavril când au dormit împreună la America Express 2023: „Ce am făcut în seara aia…”

Laura Cosoi revine la TV

Laura Cosoi este mamă cu normă întreagă fără doar și poate. Are trei fetițe absolut superbe de care se ocupă non-stop. Ei bine, mezina familiei crește și ea pe zi ce trece, astfel că frumoasa vedetă se gândește deja la noile proiecte din televiziune. Mai concret, recent a dezvăluit că se pregătește să revină la TV, într-un serial nou, însă a fost reținută în a oferi mai multe detalii, păstrând suspansul celor din jur.

'Da, sunt propuneri în sensul că sper să încep un proiect cât de curând în televiziune, la un serial, însă deocamdată vă invit pe Netflix, pentru că acolo este serialul „Înfruntarea bacilor' care are mare succes, a fost și în top trei dacă nu mă înșel. (…) Deocamdată am spectacolele pe care le joc: „Ghici, cine te sună!', „Barza domnului ministru' și acum încă o repetiție la Teatrul Elisabeta pentru o comedie în regia Taniei Popa alături de Gabi Costin și Olimpia Melinte.', a dezvăluit Laura Cosoi pentru Playtech.ro.

Laura Cosoi își dorește și cel de-al patrulea copil

Tot pentru sursa menționată mai sus, Laura Cosoi a dezvăluit că i-ar plăcea să devină mamă pentru a patra oară. Atât ea, cât și soțul ei, își doresc acest lucru, însă nu se grăbesc. Ba mai mult, dorința vine și din partea fiicei lor, Rita, care le-a precizat faptul că și-ar dori un frățior.

'Cosmin zice da. Îți spun din start, Cosmin își mai dorește. Și eu îmi mai doresc. O să vedem dacă se întâmplă, nu știu. Nu e atât de simplu, în sensul că trebuie să fim foarte prezenți în viețile lor și suntem doi la trei, ele cresc, au alte nevoi și trebuie să găsim dansul acesta perfect. Noi suntem compleți de la primul copil, știe Dumnezeu ce ne pregătește.', a spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi este mamă cu drepturi depline. Are trei fiice superbe, iar experiența cu trei copii mici nu a speriat-o deloc, ci din contră, a făcut-o să vadă viața cu alți ochi, ba chiar să își dorească să devină mamă și pentru a patra oară. Se descurcă de minune în acest rol, iar asta nu o spunem doar noi.

Sunt blândă, nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin, dar amândoi le punem limite. Nu zic de două ori ceva. Când nu e voie, nu negociem. Uneori nu-mi ies toate situațiile. Încerc să fiu mult mai îngăduitoare, să pun-n coș lucrurile care chiar contează, adică să nu sar cumva cu gura pe ele imediat. Doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mereu mie„, a mai spus actriț în urmă cu mai mult timp despre rolul de mamă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton