Ce sfat important a primit Paula Seling de la mama sa: "Am crescut într-o familie foarte corectă"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce sfat important a primit Paula Seling de la mama sa. Paula Seling a trecut printr-o perioadă de transformare. La sfârșitul anului trecut, artista Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura, după 17 ani de căsnicie. De asemenea, Paula Seling a prezentat-o lumii pe fiica ei adoptivă și a dezvăluit că este o mamă extrem de dedicată. Vedeta traversează un moment foarte benefic în care se concentrează mai mult pe familie, atitudine pe care a învățat-o de la propria ei mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce sfat important a primit Paula Seling de la mama sa. Paula Seling, 44 de ani, este o artistă foarte apreciată datorită vocii ei unice și a prezenței diafane pe scenă. Vedeta a trecut anul trecut printr-un divorț de soțul ei Radu Bucura, după 17 ani de căsnicie. Cântăreața s-a focusat apoi pe creșterea fiicei sale adoptive, Elena, în vârstă de 9 ani. Cu privire la momentele agitate prin care a trecut, Paula Seling și-a amintit de învățăturile și sfaturile înțelepte, primite de la mama sa.

jmhhc2g9mtizody1mtnimjjmnmu2mjnkotbkodjiyji0yjg0ytg.thumb_jmhhc2g9mtizody1mtnimjjmnmu2mjnkotbkodjiyji0yjg0ytg.thumb_

Ce sfat important a primit Paula Seling de la mama sa

Paula Seling a mărturisit că este recunoacătoare mamei sale pentru că i-a fost alături în momentele dificile. Artista a menționat că mama ei a fost cea care a învățat-o să fie diplomată și să răspundă cu demnitate provocărilor. De asemenea, Paula Seling a fost educată să pună familia pe primul loc.

„Eu am crescut într-o familie foarte corectă și mama mi-a dat sfaturi mereu să fiu sinceră, și cu ceilalți, și cu mine, dar să fiu elegantă, diplomată și să încerc întotdeauna, dacă nu am ceva bun de spus despre o situație sau despre o persoană, atunci mai bine să nu spui nimic. Ăsta este un sfat pe care mi l-a dat.

Mai este că familia e totul și e foarte important să îi dăruiești totul. Mama mea fiind de-o forță și de-o dăruire pentru familie, cum rar ai putea să vezi. Și lucruri de omenie. Iubirea este foarte importantă într-o familie', a dezvăluit Paula Seling, la FRESH by UNICA.

Citește și: Paula Seling, prima apariție la TV cu fiica ei. Ce a spus Elena: „Mama contează cel mai mult. În unele momente…”

Citește și: „Un organizator are o problemă personală cu o piesa din Patrimoniul UNESCO pe care doream să o cânt”. Paula Seling, adevărul despre scandalul cu TVR, după finala Eurovision România

Citește și: Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț. Când s-a produs, de fapt, ruptura între cei doi: „Adevărata problemă a fost iubirea. A început să scârțâie când…'

Citește și: CRBL neagă că i-a cerut iertate în genunchi lui Cornel Păsat, după scandalul lor din primul show de supraviețuire din România: „L-am înjurat pe bune. Poate că și acum mai vrea atenție'

Paula Seling: „Sunt perfecționistă și autocritică”

Paula Seling este recunoscătoare și pentru cariera ei, care merge de minune. Artista are deja o serie de concerte programate și este entuziasmată să ofere publicului piese cât mai bune.

„Foarte încărcată (n.r. – viața profesională), nu credeam că va fi așa plin, am cereri inclusiv pentru decembrie anul acesta. Anul deja a început să se umple. Mulțumesc foarte mult fanilor mei, publicului care mă ascultă cu sufletul la gură și care primește fiecare creație mea și a echipei mele! În spatele meu sunt niște oameni minunați care fac ca totul să fie pus la punct.

Sunt perfecționistă și sunt foarte autocritică și încerc să fac ca fiecare moment, atât de scenă, cât și de videoclipuri să fie o mândrie pentru un om care este, repet, foarte autocritic. Dacă un lucru pe care îl percep a fi imperfect rămâne acolo, nu mai pot să mă privesc sau să mă ascult. Nu pot pentru că mă enervez pe mine că nu am reușit să depășesc acel moment și să îl fac mai bun.”, a mai declarat Paula Seling pentru aceeași sursă.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton