Laura Cosoi a aniversat 2 ani de la nuntă

 Florentina Liutic
.

În urmă cu doi ani, Laura Cosoi s-a căsătorit cu iubitul ei, Cosmin Curticăpean, cei doi organizând nu una, ci două nunţi.

După ce s-au cununat religios la biserica romano-catolică din Iaşi, cei doi au organizat o a doua nuntă la Târgu Mureş, unde a avut loc slujba de mulţumire.

Aflată acum în vacanţă alături de soţul ei în Ardeal, fix în locurile în care a copilărit, Laura Cosoi şi-a anunţat fanii că se împlinesc 2 ani de când ea şi Cosmin au devenit o familie:

„Doi ani de la petrecerea noastră ❤️ Nunta de bumbac!', a scris Laura, însoţindu-şi mesajul de o fotografie superbă de la petrecerea din urmă cu 2 ani. Mesajele de felicitare au fost numeroase, toata lumea dorindu-le sa fie fericiti multi ani de acum inainte: „Fericită! Felicitări și mulți înainte!, „Sa fie cat mai multi si zgomotosi, in lucruri frumoase!”, „Ce frumoși sunteți!”.

Atunci, ea mărturisea că a fost extrem de emoţionată, slujba fiind „una mai mult decât deosebită, cu rugăciuni, cântec şi versuri.'

 

Vezi si:

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise nu si-a vazut fiica in ultiii 4 ani

 

Slujba a avut loc pe o insulă de pe Mureş, „foarte romantica, unică şi impresionantă prin vegetaţia abundentă', pe care nu se mai întâmplase nimic de 15 ani, dar care în mai puţin de 2 luni a fost pregătită pentru marele eveniment.

Decorul a fost alb, iar prietenele Laurei au confecţionat 3.000 de cocori albi din orgami, astfel luând naştere şi tema nunţii: călătoriile, marea pasiune a Laurei şi a lui Cosmin.

„Cocorii calatori se leganau in lumina apusului printre ghirlande de iedera. Meselor, in loc de cifre, am ales sa le dam numele locurilor vizitate pana acum (Algarve, Paris, Florenta, Seychelles etc) si de cartoanele pe care erau trecute aceste destinatii, am prins cu carlige albe imagini din locurile respective. Practic astfel invitatii nostri au calatorit impreuna cu noi si la plecare au luat pozele cu ei, dar si cocorii.

Florile albe (crinul, frezia, trandafirul de gradina, tuberozele) au completat perfect decorul. Ah, si buchetul miresei a fost atat de frumos, curgator, elegant. Nu imi puteam luat gandul de la parfumul freziilor. '

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton