Poartă unghii colorate ca Selena Gomez

 Cristescu Catalina
.

Unghiile colorate sunt preferate de multe dintre vedete. Pentru Rihanna sunt deja parte din look-ul zilnic, nu doar de la concerte sau evenimente, iar Selena Gomez ne trimite cu gândul direct la o vacanță pe malul mării. Tips&tricks pentru o manichiură rezistentă.

 

Folosește baza

Ți-ai ales lacul colorat dar de multe ori se întâmplă ca acesta să îți păteze unghia. Ce e de făcut? Înainte de nuanța preferată aplică o bază pentru unghii. Protejează unghia de eventualele pete, o hrănește și asigură o aderență mai bună lacului.

Citește și:

Ești fumătoare? Și Keira Knightley! Îngrijește-ți corect tenul dacă ai acest viciu

Răsfăţ de vedetă: Irina Shayk foloseşte tratamente faciale scumpe

 

Sigilează-ți unghiile

La final nu uita de top coat și sigilare! Acesta prelungește rezistența în timp a manichiurii, care poate arăta perfect mai bine de o săptămână.

Sigilarea înseamnă să dai cu pensula cu o cantitate rezonabilă de top coat chiar pe marginea unghiei. Șansele ca lacul să sară se reduc semnificativ.

 

Nu ignora degresarea

Înainte de aplicarea bazei degresează bine unghia. Dacă nu cureți bine urmele de praf, cremă de mâini sau ulei de cuticule, după maxim trei zile vei fi nevoită să îți refaci manichiura.

 

Ai grijă de sănătatea unghiilor

Aruncă lacul de unghii expirat. Unghia este un organism viu care absoarbe substanțele cu care intră în contact. Și așa cum nu vrei să mănânci mâncare stricată, nu îți hrăni unghia cu un produs care a expirat. Valabil și pentru uleiul de cuticule.

Lacul a devenit prea vâscos? E foarte gros? În niciun caz nu îl dilua cu acetonă. Îi afectezi formula și mai mult ca sigur va sări imediat.

În plus, nu e sănătos pentru unghie să aplici un lac amestecat cu acetona, usucă unghia care începe să se exfolieze și să se crape.

 

Hidratează cuticulele

Lacul rezistă, dar cuticulele arată cam rău. Folosește un ulei sau o cremă specială pentru cuticule pe care să-l masezi ușor.

Nu împinge cuticulele, nici dacă sunt uscate, nici dacă sunt hidratate cu aceste produse. Șansele să ciobești lacul sunt extrem de mari și ajungi să-ți iei adio de la manichură.

Ai nevoie de o pată de culoare pe unghii și în viața ta? Îndrăznește să porți aceste nuanțe.

Rimmel London, 60 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora, nuanța 324 Fashion Heaven, preț: 8,66 lei

 

Jessica, colecția Prime, preț: 45 lei

 

Yves Rocher, Couleurs Nature, nuanța Albastru Nigella, preț: 11 lei

 

OPI, colecția Fiji, nuanța Living On the Bula-vard!, preț: 50 lei

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton