Larisa Drăgulescu a vrut să se sinucidă în timpul căsniciei cu Marian Drăgulescu: „Am avut o perioadă de depresie destul de lungă”

 Martin Lorena
.

Larisa Drăgulescu a vrut să se sinucidă în timpul căsniciei cu Marian Drăgulescu. Larisa și Marian Drăgulescu au format mult timp o relație, însă fiecare a mers pe drumul său. Este bine-cunoscut faptul că la momentul divorțului, cei doi se aflau în certuri foarte grave. Larisa a subliniat în nenumărate rânduri că a fost lovită de gimnast. Acum, ea a oferit un nou interviu în cadrul căruia a vorbit despre punctul critic al căsniciei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți timp de trei ani. Deși cei doi păreau că vor rămâne mereu împreună, în 2009 cei doi au pus punct relației de iubire. La acea vreme, roșcata a ieșit public cu o serie de acuzații foarte grave. Ea spunea că gimnastul ar fi foarte violent, motiv pentru care a și ales să renunțe la tot ce construiseră împreună. Acum, invitată la emisiunea „În Oglindă', ea a vorbit despre punctul critic al mariajului, și anume, momentul în care a vrut să se sinucidă.

dragulescuuuudragulescuuuu

Din căsnicia cu Marian Drăgulescu, Larisa are doi copii absolut superbi. Atât fata, cât și băiatul se află la vârsta adolescenței și au o relație bună cu tatăl lor.

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud.De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă:’Nu o cunosc pe mama soțului meu’

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc.Unde va avea loc evenimentul

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:„Suntem amândoi temperamentali/ EXCLUSIV

Larisa Drăgulescu a vrut să se sinucidă în timpul căsniciei cu Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a fost invitată la emisiunea online „În Oglindă', unde a vorbit despre problemele prin care a trecut în timpul căsniciei cu Marian Drăgulescu. Aceasta a subliniat, din nou, că gimnastul a agresat-o fizic de mai multe ori. Ba mai mult decât atât, din cauza problemelor din căsnicie, ea a vrut să își pună capăt zilelor.

„Am avut o perioadă în depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. (…) Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid.(…) Pur și simplu devenimesem așa ca o pacoste pentru toată familia mea', a spus ea la emisiunea „În Oglindă' cu Mihai Ghiță.

Își câștigă existența pozând nud

Larisa Drăgulescu susține că familia sa mereu i-a fost alături, chiar și în momentul în care ea a pozat pentru Playboy. Ba mai mult decât atât, aceasta a continuat să realizeze pictoriale dezbrăcată, iar în acest moment își vinde fotografiile nud.

Familia mea întotdeauna m-a susținut în toate deciziile mele așa că imaginează-ți că au fost foarte mândri de mine și au dat năvală să își achiziționeze revista. Din momentul acela, am pozat nud în mai multe colaborări, iar în noul meu proiect fanii mei au posibilitatea să își achiziționeze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost‘, a mai declarat Larisa Drăgulescu.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton