Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii. Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii. Karina Fetica se numără printre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6. În urma anunțului făcut de cei de la Antena 1, mulți au recunoscut-o pe tânără de la alt show. Aceasta a participat la Survivor România, sezonul 1, și s-a iubit cu un coleg Războinic. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii. Anul acesta, la Antena 1 revine Insula Iubirii, cu un nou sezon, cel cu numărul 6. În emisiunea prezentată de Radu Vâlcan participă 10 ispite feminine și 10 masculine. În prima categorie e inclusă și Karina Fetica, fostă concurentă Survivor.

karina-fetica-ispita-1karina-fetica-ispita-1

Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii. Așadar, Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii 6, nu e străină de lumea televiziunii. Aceasta a participat la Survivor România, în sezonul 1. Atunci, ea făcea parte din echipa Războinicilor. Ba mai mult, chiar a format un cuplu cu un fost coleg, Andrei Ciobanu, însă, ulterior, au ajuns la despărțire.

Citește și: Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii.E profesoară de matematică

Citește și: Cine este Maria Vornicu, ispita de la Insula Iubirii.A recunoscut că a fost infidelă

Citește și: Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după ce ar fi bătut-o:„Am introdus actele'. Reacția pictorului

Citește și: Adina Asăvoaie, fetița de la Glina, nu mai locuiește lângă groapa de gunoi:”Îmi doresc să câștig multe titluri…”

Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii

Karina Fetica și Andrei Ciobanu s-au îndrăgostit unul de altul la Survivor, făcând parte din aceeași echipă. La scurt timp după ce au părăsit competiția, aceștia declarau că vor să se căsătorească. Însă, nu au mai apucat să ajungă în fața altarului, pentru că s-au despărțit.

„Nu mă miră că ai ajuns aici. Nimeni nu știe, dar, acum o lună, Karina m-a sunat plângând, să îmi spună că s-a despărțit de Andrei. Voia să ne vedem în București. Am empatizat cu ea și m-a impresionat, chiar voiam să o consolez.

Însă, imediat, a avut o discuție cu el, ce și-au zis nu știu. Cert este că atunci s-au împăcat și au plecat împreună la mare. Cu toate acestea, uite, s-a ajuns tot aici', spunea Emy Alupei, o altă fostă concurentă Survivor, despre Karina Fetica, pentru WOWbiz.ro.

Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

Karina Fetica, actuala ispită de la Insula Iubirii, și Andrei Ciobanu, fost concurent Survivor, au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul despărțirii. Asta pentru că, înainte de separare, aceștia discutaseră despre nuntă.

„Mi-aș dori să participe și unchiul meu, să fie la altar, având în vedere că este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia căsătoria în ambele religii, important este că nunta să fie simplă, cu prietenii aproape, să ne distrăm și să fie specială pentru noi.

Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiată foarte puțin, pentru că este frumoasă natural', povestea Andrei Ciobanu, fostul iubit al Karinăi Fetica de la Insula Iubirii.

Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii, a avut o relație de peste 9 ani

Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii. Ei bine, se pare că ea a trecut peste despărțire, iar acum e pregătită de proiectul de la Antena 1. Karina Fetica a povestit că a ieșit dintr-o relație lungă, de peste 9 ani, după ce intervenise monotonia.

„Carismatică, ambiţioasă şi sigură pe ea, Karina Fetica (26 de ani) a lăsat un loc de muncă sigur, dar plictisitor, într-o bancă şi şi-a urmat visul – acela de a deveni antrenor de fitness.

Karina a avut curajul să iasă dintr-o relaţie lungă, de peste nouă ani de zile, pentru că intervenise monotonia, aşa că nu îi e frică să spună ce simte şi ce vede', se prezintă în comunicat.

Karina Fetica: „Am sedus foarte mult la viața mea'

Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii. Karina Fetica a absolvit Facultatea de Finanțe Bănci și are o mare pasiune pentru mașini. Aceasta a renunțat la job-ul ei de la bancă pentru a-și urma visul, acela de a deveni antrenor de fitness.

Karina Fetica are peste 80.000 de urmăritori pe Instagram. Din descrierea ei ne dăm seama că e zodia Taur și că e născută pe 16 mai. În filmulețul de prezentare de la Insula Iubirii, aceasta a declarat că a sedus foarte mult la viața ei.

„Am sedus foarte mult la viața mea! Oamenii când mă descoperă tind să rămână. Cumva ei veneau așa…', a mărturisit Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton