Larisa Bulgari de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie: "Urmează să ne căsătorim"

 Raiciu Adriana
.

Larisa Bulgari de la Puterea dragostei a fost cerută în căsătorie. Larisa Bulgari și Adrian Iancu sunt împreună de patru ani. Cei doi au planuri serioase de viitor și urmează să facă nuntă. Iată ce declarații a făcut fosta concurentă de la Puterea dragostei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Larisa Bulgari trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Iancu. Deși a trecut prin multe momente dificile, aceasta a reușit să treacă cu bine peste toate problemele din viața ei și a dat dovadă, încă o dată, că este o femeie extrem de puternică.

3-13-1

Recent, în cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că a fost cerută în căsătorie și că urmează să facă nunta. Iată ce planuri de viitor mai are fosta concurenta de la Puterea dragostei!

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată:„Sunt foarte îndrăgostită’

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei s-au împăcat:'Ne mai acordăm o nouă șansă'

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii’

Citește și:Ce spune Oana Roman despre relația cu Marius Elisei, la un an și jumătate de la divorț: „Nu mă las!'

Larisa Bulgari de la Puterea dragostei a fost cerută în căsătorie

Larisa Bulgari și Adrian Iancu formează cel mai longeviv cuplu de la Puterea dragostei. Cei doi sunt împreună de patru ani și urmează să facă nunta, întrucât simpatica blondină a fost cerută în căsătorie.

„Noi urmează să ne mutam în noua casa, o să îmi lansez și cartea despre care am vorbit. Sunt în negocieri cu o companie și urmează să o public în aceasta toamna. Urmează să ne și căsătorim, toate cele sunt depuse. Și noi am avut parte de întrebări de ce nu ne expunem și de ce nu facem. Tot ce e frumos se tine în privat, daca se vă întâmplă ceva, o să spun. Daca spui, uite ce se întâmplă cu Simina și Zănoagă.

Suntem firi diferite, da, dar nimeni nu înțelegea chimia dintre noi. Și eu am nebunia aia în interior, dar o manifest cu el. Eu am trecut printr-un divorț și am căutat figura paterna într-un soț, așa am și divorțat. Intre timp am învățat că nu este în regula și toți trebuie să ne rezolvam traumele. Nu trebuie să aducă în viață prezenta prin ce a trecut. Îmi doream un om care să mă șuștină, nu e un lucrur absurd. Adrian e genul asta de om, îmi spune să încerc. Dar să vezi ce zgomot iese când ne ciocnim. El greșește mereu.”, a spus aceasta, la WOWnews.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton