De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor: „Mai bine mai târziu decât niciodată”

 Dumitrache Laura
.

De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor. Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din televiziunea românească. Vedeta a luat o pauză și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, ceea ce i-a determinat pe fanii acesteia să își pună multe întrebări. Recent, prezentatoarea tv a dezvăluit care este motivul pentru care a luat această hotărâre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor. Mihaela Rădulescu a făcut parte din numeroase proiecte de televiziune de-a lungul anilor. Vedeta tv obișnuia să fie activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ținea la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. În ultima perioadă. Mihaela a luat decizia de a fi mai discretă cu viața sa personală.

mihaela radulescumihaela radulescu

Fanii erau obișnuiți să o vadă pe Mihaela Rădulescu pe micul ecran sau pe rețelele de socializare. Ei bine, vedeta le-a mărturisit acestora motivul pentru care a decis să se retragă, cel putin pentru o perioadă, de pe micile ecrane. Mihaela formează un cuplu cu parașutistul Felix Baumgartner.

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil, înainte să devină tată:„Va fi…'

Citește și:Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America:”I-am dus covor în campus…”

Citește și:Cristina Bâtlan are un nou iubit, după divorțul de tatăl copilului ei:”Fiul îmi cunoaște partenerul actual”

Citește și: Anca Serea a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce a pățit soția lui Adi Sînă:”În viața mea nu este mereu soare”

De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor

Mihaela Rădulescu locuiește de mai bine de 15 ai în Monaco, unde s-a stabilit după divorțul de Elan Schwartzenberg. În prezent, vedeta formează un cuplu cu parașutistul elvețian Felix Baumgartner. Deși obișnuia să apară pe micile ecrane sau pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu a decis să ia o pauză. Recent, fosta prezentatoare tv a dezvăluit motivul pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

„Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet, ci a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată', a spus vedeta.

Mihaela Rădulescu vrea să-și țină viața personală secretă

Dacă în trecut obișnuia să vorbească deschis despre viața sa personală, acum Mihaela Rădulescu a decis să fie discretă cu tot ce se întâmplă cu relația ei. Fosta prezentatoare tv își dorește mai multă intimitate, motiv pentru care nu va mai discuta lucruri din viața ei personală.

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor.Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare.Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine', a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.


Vedeta a renunțat definitiv la România

Mihaela Rădulescu și-a vândut toate proprietățile din țară și s-a mutat la Monaco. Când vine în România, vedeta se cazează la hotel și recunoaște că are o altă viață departe de țara natală. Mihaela Rădulescu vine în România numai când are proiecte de televiziune. „Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România.

Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici…Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră', ne-a declarat Mihaela Rădulescu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton