Lady Victoria Hervey, accident vestimentar pe covorul roșu, la Cannes. A rămas în sânii goi, în fața tuturor

 Miniosu Alexandra
.

Lady Victoria Hervey a avut parte de un accident vestimentar pe covorul roșu, chiar la Cannes. Vedeta TV de origine britanică a trecut printr-un moment stânjenitor, după ce sânii i-au ieșit pur și simplu din rochie. Blondina a arătat mai mult decât și-ar fi dorit, iar paparazzi au surprins totul. Iată imaginile pe care diva le-ar vrea probabil șterse!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lady Victoria Hervey, o celebră vedetă TV britanică, a avut un accident vestimentar pe covorul roșu, la Cannes. Blondina, cunoscută și ca fosta iubită a prințului Andrew, a fost protagonista unui moment stânjenitor în văzul tuturor. Aceasta a arătat mai mult decât și-ar fi dorit. Din cauză că rochia îi era mult prea largă în partea de sus, sânii i-au ieșit efectiv din piesa vestimentară.

Lady-Victoria-Hervey-1Lady-Victoria-Hervey-1

Sute de celebrități și-au făcut apariția pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes. Printre ele s-a numărat și fosta iubită a prințului Andrew, Lady Victoria Hervey. Deși și-a dat silința ca apariția ei să fie una impecabilă, se pare că, din nefericire, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. Blondina a rămas cu sânii la vedere din cauza unui accident vestimentar neașteptat.

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea TV:„Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet'

Citește și: Andreea Tonciu a explicat motivele pentru care părinții ei s-au împăcat:”Nu poți să divorțezi după 40 de ani din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare”

Citește și: Copil găsit mort într-o cușcă de câine, în Maramureș.Tatăl l-ar fi ascuns pentru a încasa alocația

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani.Imaginea adevărului

Lady Victoria Hervey, accident vestimentar pe covorul roșu, la Cannes

Așadar, Lady Victoria Hervey a întâmpinat o situație neplăcută chiar pe covorul roșul, în timpul celei de-a 75-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes. Din cauză că rochia îi era mult prea largă în partea de sus, apariția vedetei s-a transformat din una spectaculoasă, într-o adevărată gafă vestimentară.

La marele eveniment, Lady Victoria Hervey a ales să poarte o crație semnată de designerul Scott Hensall. Mai exact, ea a îmbrăcat o rochie lungă, aurie, cu multe decupaje. Piesa vestimentară a fost accesorizată cu mai multe lanțuri, iar vedeta a avut mereu zâmbetul pe buze.

Vedeta a fost cu adevărat o apariție memorabilă, însă nu neapărat în sensul bun al cuvântului. Într-o clipă de neatenție, sânii lui Lady Victoria Hervey s-au văzut mai mult decât și-ar fi dorit fotomodelul. Asta din cauză că rochia nu a fost deloc pe dimensiunile ei, mai ales în zona busutului, unde îi venea mult prea largă.

Lady Victoria Hervey a apărut în nenumărate show-uri TV

În urmă cu 21 de ani, mai exact în 2001, Lady Victoria Hervey a apărut în serialul BBC Absolutely Fabulous. Fanii au văzut-o în primul sezon al seriei de patru. Mai târziu, în octombrie 2004, vedeta a apărut și în cadrul emisiunii The Farm/Ferma, difuzată pe canalul Five. În iulie 2006, fotomodelul a apărut și în show-ul Love Island/Insula Iubirii de pe ITV.

Mai apoi, pe 18 septembrie 2007, fosta iubită a prințului Andrew a putut fi văzută în emisiuniea Dont Call Me Stupid/Nu-mi spune că sunt prost de la ITV, iar în februarie 2015 în emisiunea The Jump/Săritura de pe Channel 4. Blondina e o schioare experimentată, dar a participat în show cu condiția ca patrupedul ei, mai exact câinele său, să i se alăture în Austria, arată descrierea de pe pagina ei de Wikipedia.

Lady Victoria Hervey are 45 de ani și locuiește în Los Angeles. De-a lungul timpului, ea a avut relații cu diferiți bărbați cunoscuți. Printre ei s-a numărat și prințul Andrew.

Sursă foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton