Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini: ”Simt nevoia să mă laud”

 Cruceru Cristina
.

Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea, împreună cu băiețelul lor, Vlad. Locuința are o terasă imensă, cât un teren de handbal. Este o oază de relaxare pentru vedetă, care își desfășoară munca adesea pe terasă. Carmen Brumă a postat câteva imagini de pe terasa noului apartament, în care s-au mutat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă, Mircea Badea și băiețelul lor, Vlad, s-au mutat într-o nouă locuință. Cuplul împreună cu copilul lor au schimbat câteva apartament, în ultima vreme, până au găsit locul pe care-l pot numi 'acasă'. Vedeta anunța, acum câteva luni, că s-au mutat, din nou, însă la acea vreme nu a dat mai multe detalii despre locuința de vis în care trăiesc. Acum, aceasta a început să posteze cât mai multe imagini pe Instagram, cu diferite locuri din casa sa. Cel mai filmat loc este chiar terasa apartamentului!

Carmen-BrumaCarmen-Bruma

Imagini din noua locuință au fost postate de Carmen Brumă, pe contul ei de Instagram, în diferite story-uri pe care aceasta le-a surprins. Vedeta și iubitul ei sunt mulțumiți de locuința în care s-au mutat și în sfârșit o pot numi 'acasă'. Cum și-a amenajat Carmen Brumă terasa noului apartament.

Citește și: Carmen Brumă, afirmație surprinzătoare despre relația cu Mircea Badea: „Nu cred că oamenii sunt făcuți să fie monogami”

Citește și: De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare: „Motivele sunt…'/ EXCLUSIV

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea TV: „Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet'

Citește și: Andreea Tonciu a explicat motivele pentru care părinții ei s-au împăcat: „Nu poți să divorțezi după 40 de ani din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare”

Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Carmen Brumă spunea în luna februarie că s-au mutat într-o nouă locuință, însă nu a dorit să o arate, până nu termină de aranjat lucrurile. Ei bine, lunile au trecut, iar vedeta a început să facă publice imagini din apartamentul de vis în care locuiesc. Tera este imensă, cât un teren de handbal și este decorată cu mult stil.

'Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat', spunea iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea

Carmen Brumă a vorbit, acum ceva timp, despre motivele pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea, tatăl copilului ei. Foarte sinceră din fire, vedeta a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre căsătorie.

'Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui?

Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești?. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire’, a declarat Carmen Brumă pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton