La mulți ani, Archie! Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry a împlinit 1 an. Părinții lui au dat publicității un video adorabil

 Oana Pantazi
.

Azi, 6 mai, Archie Harrison Mountbatten, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, a împlinit 1 an. Deși micuțul nu va putea fi sărbătorit de întreaga familie, fanii lui au făcut un gest emoționant pentru a-i marca aniversarea, iar părinții lui au publicat un video adorabil cu fiul lor.

Anul trecut, la începutul lunii mai, fanii Familiei Regale britanice așteptau cu mare nerăbdare momentul în care Meghan Markle și Prințul Harry urmau să anunțe că au devenit părinți pentru prima oară. Casele de pariuri au încasat ume uriașe de pe urma celor care erau convinși că au ghicit sexul, greutatea și chiar numele bebelușului regal.

Prima apariție oficială

Dat fiind însă că cei doi Duci de Sussex au ținut ascunse toate detaliile legate de sarcină, suspansul a ținut până în momentul în care a fost făcut anunțul. Pe 6 mai, la ora 5.26 dimineața, Meghan Markle a născut un băiețel perfect sănătos, în greutate de 3,2 kg.

La nașterea lui Archie, nu doar părinții lui au fost nerăbdători, ci și o planetă întreagă, cei mai mulți făcând speculații încă de la început cu privire la caracteristicile pe care micuțul le va moșteni de la părinții săi. S-au făcut și portrete-robot, bazate pe fotografiile lui Meghan și Harry de când erau mici, unele mai realiste, altele mai puțin realiste, așadar nu este de mirare ce interes uriaș a stârnit, pe 8 mai, prima apariție oficială a lui Archie alături de părinții lui.

Cu cine seamănă Archie

Fanii erau disperați să afle dacă primul copil al Ducilor de Sussex a moștenit trăsăturile mamei sale, care provine dintr-o familie birasială (mama ei, Doria Ragland, este de culoare) sau pe cele ale lui Harry, care este caucazian și unul dintre cei mai iubiți roșcovani ai planetei. Dar, după cum a menționat și Prințul Harry, micuțul avea să se schimbe de la o săptămână la alta, așadar primele fotografii nu erau relevante.

Și iată că o sursă regală a confirmat bănuielile fanilor – Archie Harrison-Mountbatten a moștenit de la tatăl lui părul roșcat, trăsătură care l-a făcut faimos pe Prințul Harry. Asta se întâmpla pe când micuțul avea doar 3 luni, dar în timp ar putea apărea și asemănări cu mama lui, chiar dacă culoarea pielii sale este deschisă, ca a lui Harry. Totuși, videoul publicat de Meghan și filmat de Prințul Harry chiar de ziua fiului lor ne demonstrează că Archie seamănă tot mai mult cu tatăl lui!

https://www.instagram.com/tv/B_2B8mxnyGj/

Cadoul fanilor pentru Archie

Chiar dacă Archie nu va avea parte de o aniversare în sânul familiei și își va vedea bunicii și străbunicii doar prin intermediul videocall-ului, fanii s-au gândit să îi marcheze aniversarea într-un mod inedit. Drept urmare, au inițiat pe Twitter o strângere de fonduri, pe numele lui, banii urmând să meargă spre instituții de caritate.

„Inspirați de Harry și de Meghan, vă invităm să ne ajutați să celebrăm ziua lui Archie pe plan global. Văzând că virusul COVID-19 afectează atât de multe vieți, am decis să donăm către instituțiile de caritate, în onoarea lui Archie. Conform dorinței noastre, aceste sume vor fi destinate ajutorării copiilor”, au scris fanii pe Twitter.

Campania inițiată sub hashtagul #ArchieDay a reușit până acum să adune mai mult de 60.000 de dolari.

4Meghan-si-Archie4Meghan-si-Archie

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton