La ce aliment a renunțat Amalia Năstase, pentru a a slăbi: "Când am chef mănânc și dulciuri"

 Radulescu Ruxandra
.

La ce aliment a renunțat Amalia Năstase, pentru a slăbi. Amalia Năstase a trecut printr-o cură de slăbire, la un moment dat, când a pierdut mai multe kilograme. Deși a mai suferit fluctuații în lupta cu kilogramele în plus, vedeta nu a făcut o obsesie pentru cântar. Amalia Năstase a recunoscut totuși că există un singur aliment pe care îl evită, pentru a-și controla greutatea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La ce aliment a renunțat Amalia Năstase, pentru a pierde în greutate. Amalia Năstase a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, care a emanat o eleganță naturală. Ea a reușit să slăbească spectaculos, chiar dacă, între timp, a mai luat câteva kilograme. Fosta soție a lui Ilie Năstase reușește să arate în continuare foarte bine, deși nu e tot timpul atentă la cântar. Vedeta ascultă de sfaturile medicilor, dar evită, pe cât posibil, un aliment foarte îndrăgit de români: pâinea albă.

amalia-nastase-slabaamalia-nastase-slaba

La ce aliment a renunțat Amalia Năstase, pentru a a slăbi

Amalia Năstase a declarat că a renunțat la pâinea albă, însă își permite să se răsfețe, din când în când, cu dulciurile preferate. Când este acasă, vedeta își pregătește singură mesele, care constă, în mare parte, din friptură de curcan cu salată verde.

Citește și: Ce spune Amalia Năstase după șase ani de căsnicie cu Răzvan Vasilescu:’Minciunile nu sunt bune…’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:’Deci, se poate!’

Am renunțat să mai fac din numărul de kilograme un țel de a trăi în viață. Și am început să mă ocup de ce îmi place mie să fac în viață. Evident, nici nu mă îndop, dar nici nu mai stau să număr cântarul. Mănânc fără pâine, dar când am chef mănânc și dulciuri. Am fost la Paris și am mâncat și croissante. În America mănâc cupcakes. În decembrie am fost la un congres de anti-aging. Când plec undeva și e mâncare bună, mănânc chiar și fast food, dar când stau acasă pot să mănânc piept de curcan cu salată', povestește Amalia Năstase pentru Unica.ro.

Cum a descoperit Amalia Năstase dezechilibrele din organism

Amalia Năstase a mărturisit că ceea ce a ajutat-o foarte mult să-și echilibreze organismulau fost sfaturile a doi medici, un nutriționist și un medic de medicină funcțională.

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: ‘Eu insist să aveți mare grijă’

Citește și: „Fericită lângă un bărbat puternic’. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentines Day

Am fost la Congres cu Dr. Ioana Berciu, care e medic de medicină funcțională. Dacă te trezești obosit, după ce ai dormit o noapte întreagă, asta înseamnă că nu funcționezi cum trebuie. Nu contează neapărat numărul de kilograme, dar trebuie să vezi ce nu merge, care sunt dezechilibrele. De exemplu, dacă ai tiroidă, te umfli, poți să mănânci doar salată și să nu slăbești atât de repede cum ar slăbi altcineva. Medicina funcțională te face să funcționezi. M-a ajutat foarte mult că sunt tot timpul în legătură cu un medic nutriționist și de medicină funcțională, știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu vârsta', mai spune vedeta pentru Unica.ro.

Secretul căsniciei Amaliei Năstase cu Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase este căsătorită cu Răzvan Vasilescu, cei doi având o relație extrem de armoniosă. Aceștia s-au cununat civil în SUA, Las Vegas.

‘Secretul e că ne iubim foarte mult. Nouă ne face plăcere să stăm unul cu altul, avem o relație foarte frumoasă, și cu copiii. La noi e un party tot timpul', a spus Amalia Năstase, pentru UNICA.RO.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton