La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor: "Am o erupție în fiecare lună"

 Oana Pantazi
.

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, la 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor, și nu a ezitat să împărtășească această problemă cu fanii ei. Artista s-a plâns că nici la pubertate nu s-a confruntat cu așa ceva…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că fiecare apariție a ei în spațiul public este impecabilă, Antonia nu a ezitat să recunoască faptul că are probleme cu tenul și, mai mult, a postat în social media un filmuleț în care le-a arătat danilor ei cu ce se confruntă. Artista are o erupție de coșuri, care apar, cu încăpățânare, în fiecare lună.

Antonia-haine-second-handAntonia-haine-second-hand

La 33 de ani Antonia are probleme cu tenul din cauza coșurilor

În videoclipuri, pe scenă, în ședințele foto și în reclame, Antonia arată întotdeauna impecabil, dar iată că și superba artistă are probleme cu tenul și nu s-a sfiit să vorbească, extrem de sincer, despre asta în social media. Într-un filmuleț pe InstaStory, artista le-a dezvăluit fanilor ei că se luptă cu coșurile mai ceva ca la pubertate.

Citește și: Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea:„A fost complimentat de câteva doamne…

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:’Ești ca o poezie…’

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…

Citește și:Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii:„Vreau să o văd mireasă’

„Deci, de aia spun oamenii că nu ar trebui să-ți atingi coșurile, pentru că asta s-ar putea întâmpla. Cum este posibil? (…) Nici măcar când eram la liceu, când treceam prin pubertate, nu aveam la fel de multe coșuri cum am acum, când sunt femeie în toată regula.

Am o 'erupție' pe fiecare lună, înainte de menstruație. Îmi pare rău, prea multă informație. (…) Viața merge înainte!', a dezvăluit Antonia pe InstaStory.

Alex Velea: „La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

De aproape 10 ani, Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au doi băieței superbi. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului dacă artistul este un bărbat gelos, ținând cont de faptul că logodnica lui este una dintre cele mai frumoase femei din țară.

Întrebat dacă este gelos, îndrăgitul artist din țara noastră spus că nu este deloc o persoană geloasă, chiar dacă în tinerețe credea total opusul.

„Nu. Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit. La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul. Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbizul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti pentru că este clar că pot să apară gelozii. În cazul nostru, se pare că ne-am înțeles extraordinar de bine. Nu ne-am dat oricum motive de gelozie', a spus Alex Velea, potrivit Ego.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton