Top 3 cele mai renumite branduri de ceasuri japoneze 

 advertising.ringier
.

Cu toate că Elveția este cunoscută ca fiind unul dintre cei mai buni și de elită producători de ceasuri iată că acest lucru nu înseamnă că doar în Europa se fabrică ceasuri cu adevărat impresionante.

Mărcile japoneze de ceasuri au demonstrat că sunt capabile să creeze produse cu adevărat fabuloase și au cunoscut, astfel un val de creștere pe tot mapamondul.  

Brandurile japoneze au început să fie din ce în ce mai apreciate în întreaga lume datorită caracteristicilor lor impresionante dar și a accesibilității prețurilor.  De la acele branduri independente care practică și promovează meșteșugurile tradiționale,  la acele branduri care se folosesc de tehnologie performantă pentru a inova cu fiecare model, ceasurile japoneze au devenit unele dintre cele mai apreciate mărci în lumea orologiei. 

Astfel că, lumea japoneză a ceasurilor a devenit o lume diversă, unde pare că totul este posibil și unde fiecare om își poate regăsi personalitatea.

  Ceasurile japoneze sunt cunoscute pentru rezistența lor dar și pentru aspectul lor uimitor și multe dintre brandurile japoneze au ajuns să fie apreciate de către cei care își doresc un accesoriu de calitate, care să le aducă definească ținuta într-un mod uimitor. 

Iată, așadar un top al celor mai renumite branduri japoneze, care au făcut istorie în lumea oroglogiei și  pe care se merită să le cunoști înainte să vezi un magazin online de ceasuri japoneze din care să îți alegi ceasul preferat la preț avantajos. 

Casio

Un brand fondat în anul 1946, după cel de al doilea război mondial, de către Tasso Kashio, a fost în primă fază o afacere care producea piese mecanice.

Lui Kashio s-au alăturat și frații săi care aveau experiență în electronică și până în anul 1949 au început să producă inclusiv calculatoare.

În anul 1950 au produs cu succes primul lor calculator electronic din Japonia care avea o dimensiune destul de mică, fiind așadar unul portabil perfect potrivit pentru birouri.

Primul ceas Casio a fost lansat în anul 1974 și astfel, ceasurile Casio au devenit un succes rapid imediat după lansare. 

Firma Casio a fost recunoscută ca fiind un producător de ceasuri cu Quartz care au avut un real succes și au devenit apogeul modei și al tehnologiei în întreaga lume.

În anul 1984 a fost lansată colecția G-shock, care a dus tehnologia mai departe decât fuseseră vreodată duse ceasurile digitale. 

Această gamă de ceasuri robuste, care nu mai erau la fel de delicate și fragile ca celelalte ceasuri, insă  foarte rafinate din punct de vedere tehnologic au fost concepute pentru a rezista în orice situație, fiind rezistente la apă sau șocuri.

Casio este de fapt prima companie care a început să comercializeze cu succes ceasul Quartz. 

Ceasurile Casio au devenit unele dintre cele mai renumite ceasuri japoneze care continuă să fie de neegalat referitor la utilitatea, calitatea și accesibilitatea acestora ca și preț.

Brandul Q&Q

Brandul Q&Q este o marcă japoneză deținută de grupul Citizen Watch Co. Ltd. care este unul dintre cei mai importanți producători de ceasuri și mecanisme de ceas din lume.

Marca Q&Q s-a specializat în mare parte pe producția ceasurilor la prețuri accesibile, însă de aceeași calitate impresionantă. Mai mult decât atât brandul Q&Q aduce de fiecare dată inovația japoneză în lumea  orologiei, la nivel global.

Această marcă este prezentă în peste 120 de țări fiind așadar renumită în întreaga lume. 

Gama oferită de acest brand  este una complexă adaptată oricărei ocazii și oricărei persoane de la copii la femei și bărbați.

Seiko

Seiko este un brand cu o reputație mondială care s-a clădit pe calitatea produselor dar și pe accesibilitatea prețurilor.  

Un brand creat acum aproape 140 de ani din respectul pe care Kintaro Hattori îl avea față de ceasurile elvețiene, ceasurile Seiko au schimbat pentru totdeauna lumea orologeriei în mai multe rânduri.

Brandul Seiko s a născut în anul 1881, chiar în mijlocul tranziției Japoniei, atunci când trecea de la feudalismul milenar la un stil de viață occidental. Seiko a lansat atunci cel mai precis ceas mecanic de mână construit vreodată, în anul 1968, iar în 1969 a creat primul ceas Quartz.

În 1997 Seiko a creat un mecanism complet nou din punct de vedere al principiilor de funcționare a ceasurilor denumit 'Spring Drive'.

În anul 1969 când Seiko a introdus primul model denumit 'Seiko Astron' un ceas cu Quarț pe care l-a oferit publicul lui larg,  aproape că a însemnat falimentul întregii industrie elvețiene în anii ’70.

Acest ceas garanta atât noțiunea de precizie a timpului cât și un stil aparte din punct de vedere vizual,ținând cont de elitismul promovat de industria elvețiană.

Atunci când și-a dat seama că rămâne fără concurență, Seiko a făcut publice patentele pentru construcția în masă a ceasului Quarț, salvând așadar lumea orologiei. În prezent avem posibilitatea să cumpărăm la prețuri foarte accesibile aceste mărci de ceasuri japoneze, în funcție de preferințele noastre referitoare la brand sau la aspectul pe care ne dorim să îl aducem ținutelor noastre.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton