Kylie Jenner este mama-surogat a copilului surorii sale – adevăr sau teorie halucinantă?

 Oana Pantazi
.

După ce tot internetul a vuit cu privire la viitorul copil al celebrului cuplu Kim Kardashian-Kanye West, acum, deși nimeni (cu excepția părinților) nu poate afirma cu certitudine dacă acel copil se va naște anul viitor, a mai apărut o teorie halucinantă, și anume că Kylie Jenner este mama-surogat a copulului surorii sale!

Vestea că cel de-al treilea copil al cuplului Kardashian-West va veni pe lume prin intermediul unei mame-surogat a făcut ocolul planetei prin intermediul online-ului și, în scurt timp, nu mai era nimeni care să nu fi aflat vestea. Deși cei doi viitori părinți nu au confirmat știrea, și tăcerea a fost considerată un semn, așadar, în scurt timp, fabrica de știri planetară a scos la suprafață toate dedesubturile – știute, dar și neștiute – ale problemei. Am aflat pe rând și câți bani va primi mama-surogat (45.000$), și unde va locui (într-o suburbie din Los Angeles), și ce regim de viață i s-a impus prin contract pentru a aduce pe lume un bebeluș sănătos, dar și câți bani vor primi bodyguarzii (1,5 milioane de dolari) angajați 24 de ore din 24 pentru a-i asigura securitatea mamei purtătoare a viitorului bebeluș Kardashian-West.

Exact când se credea că au fost epuizate toate speculațiile legate de acest subiect, iată că internetul a luat foc din nou în momentul în care a apărut știrea că sora mezină a lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, în vârstă de 19 de ani, ar fi însărcinată. Deși singurul lucru oarecum intrigant ar fi doar faptul că sora lui Kim este mult prea tânără pentru a avea un copil, bomba a explodat abia în momentul în care s-a aflat că juna Kylie urmează să nască în februarie, dată la care – ce credeți? – ar trebui să vină pe lume și copilul surorii sale mai mari. Trebuie să recunoaștem că este totuși puțin ciudat acest lucru, așa că nu excludem nici noi posibilitatea să existe un sâmbure de adevăr în asta, cu atât mai mult cu cât cei din familia Kardashian au declarat de nenunărate ori că ar face orice unii pentru ceilalți.

Indiferent care este adevărul, Kim va avea de câștigat, iar reality show-ul ei cu siguranță se va bucura de o audiență crescută. Nu știm însă cum se va descurca sora ei mai mică, deoarece copilul ei (sau al lui Kim?) nenăscut are deja doi tați care își revendică paternitatea – unul este rapperul Travis Scott, actualul iubit, iar cel de-al doilea este fostul ei iubit, rapperul Tyga…

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton