Otravă - Cu primii bani din blogging a plecat de Revelion în Florența

 Adina Vilcea
.

În online, Cristian Simonca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți, citiți și share-uiți bloggeri de la noi, asta poate și pentru că a fost printre primii care au simțit că online-ul este viitorul. În 2006 a lansat Blogu lu’ Otravă , iar acum peste 300 de mii de persoane îl urmăresc zilnic pe rețelele de socializare, mulți regăsindu-se în textele sale. Află cum a făcut primii bani din blog, pe ce i-a cheltuit, dar și ce ar face dacă internetul ar dispărea. 

Cum ai făcut primii bani din online și pe ce i-ai cheltuit?

Primii bani din blog au fost de pe urma unei campanii la unul dintre cele mai mari branduri de cosmetice din lume. Am plecat de Revelion împreună cu soția mea la Florența.
Ce faci dacă mâine dispare internetul?
Îmi fac treaba din offline pe care o fac și acum. Mă adaptez foarte rapid și destul de bine la nou. Nu am nicio teamă. Gasim noi ceva de făcut. Asta să fie panica 🙂
Ce cred părinții despre ocupația ta?
Mama mea a fost panicată la început când am plecat de la job-ul sigur din televiziune. Apoi și-a dat seama că nu e atât de rău. E mândră când vede câte un material pe blog. Îi arată tot felul de oameni din preajma ei ce am mai făcut.
Ai primit propuneri indecente online?
Primesc tot felul de mesaje. Însă propuneri indecente nu am primit. Mă bucură fiecare mesaj primit de la oameni. Și, slavă Domnului, primesc destule mesaje în care oamenii îmi spun că au fost în vacanța în locul X după ce au citit despre locul respectiv la mine pe blog. La fel este și cu recomandările de locuri în București și în țară. Restaurante, cafenele… și, bineînțeles, piese de teatru, filme și concerte.
Ce cheltuieli lunare presupune meseria de blogger?
Cheltuielile pe care le avem toți. Nu este ceva în plus sau în minus. Pe ce dăm cu toții banii pe aia dau și eu 🙂

Citește și:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton