Klaus Iohannis a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Vineri are loc întâlnirea

 Pirvu Cristina
.

Klaus Iohannis a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Președintele României a decis să poarte o discuție cu Monica Melencu, despre drama prin care trece ea. Întâlnirea are loc după ce femeia i-a adresat șefului statului o scrisoare publică.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat zilele trecute că mama Luiziei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni de un consilier prezidențial.

Luiza-Melencu-1Luiza-Melencu-1

Președintele statului a fost întrebat dacă a cerut o întâlnire cu Monica Melencu. Imediat a și răspuns: 'Da, am cerut unui consilier să o primească vineri pe doamna Melencu'.

În urmă cu ceva timp, mama Luizei Melencu i-a transmis un mesaj președintelui, prin intermediul televziunii România TV. „În primul rând vreau să aflu adevărul. Pentru că până în momentul de faţă noi nu am aflat absolut nimic. (…)

Săptămâna viitoare e ziua ei de naştere. Pe 14 se fac opt luni, iar noi nu ştim adevărul. Nu vreau decât adevărul. Pe această cale fac un apel disperat: din ce am înţeles, miercuri domnul preşedinte Iohannis face şedinţă CSAT. Îl rog pe această cale să ia în calcul şi cazul fiicei mele. Acesta e un apel disperat.

Cine mă poate ajuta… vreau să merg în audienţă la dânsul, să aflu ce s-a întâmplat cu Luiza', a spus Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a avut un complice când a violat-o pe Luiza Melencu. Suspectul a fost reținut

DIICOT a anunțat că Gheorghe Dincă a avut un complice. Bărbatul este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în luna aprilie, împreună cu monstrul din Caracal.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a declarat că un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut miercuri, pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, atunci când aceasta se afla în casa lui Gheorghe Dincă.

Foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton