Madonna a fost nevoită să-și anuleze concertele din cauza unor misterioase probleme de sănătate: ”Am dureri insuportabile”

 Oana Popoiag
.
Madonna sănătateMadonna sănătate

La 61 de ani, Madonna este celebră pentru rezistența ei. În cei aproape 40 de ani de carieră, extrem de rar a fost nevoită să-și anuleze vreun concert. Așadar, cu atât mai îngrijorătoare este decizia sa bruscă de a anula o serie de concerte, din cauza unor „dureri insuportabile', așa cum a precizat.

Madonna are 37 de ani de carieră și extrem de puține concerte anulate la activ. De asemenea, rezistența sa fizică la 61 de ani este una din trăsăturile reprezentative.

Așadar, decizia sa bruscă de a anula nu mai puțin de trei concerte din turneul 'Madam X' este cu atât mai îngrijorătoare. Mesajul postat de artistă perețelele de socializare este misterios și lasă de înteles că aceasta se confruntă cu grave probleme de sănătate.

'Îmi cer scuze pentru brusca răsturnare de situație. Iubesc să cânt seară de seară în acest turneu, așa că e un adevărat chin pentru mine să anulez concertele. Durerile pe care le am în acest moment sunt insuportabile, însă, trebuie să urmez sfaturile doctorului'.

Madonna nu a specificat care este cauza durerilor, însă a dat de înțeles în alte apariții că are probleme serioase la genunchi. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre o accidentare sau ceva mai grav.

Tratamentul bizat de înfrumusețare al Madonnei după concerte

Toată lumea o laudă pe Madonna pentru forma extraordinară în care este, la cei 61 de ani pe care i-a împlinit în august, însă puţini sunt cei care ar fi dispuşi să facă sacrificiile ei. În urmă cu câteva zile, Madonna a publicat un clip, pe Instagram, care i-a scandalizat pe unii dintre fanii ei. Cântăreaţa a dezvăluit două dintre secretele sale de înfrumuseţare şi anume, hidratarea cu… urină după baia în gheaţă.

Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă’, spune Madonna, înainte de a sorbi dintr-o ceaşcă plină cu lichid galben.

Se pare că această terapie ar fi excelentă pentru întinerirea tenului şi pierdere în greutate, asigură cântăreaţa de 61 de ani. În plus, Madonna spune că astfel se recuperează fizic după concertele extenuante.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton