Kitty Cepraga a rămas marcată de divorțul de soțul ei, după 15 ani de căsnicie: "Nu te refaci niciodată"

 Radulescu Ruxandra
.

Kitty Cepraga a rămas marcată de divorțul de soțul ei, după 15 ani de căsnicie. Kitty Cepraga, una dintre cele mai populare prezentatoare din România, de la începutul anilor 2000, a trecut printr-o despărțire foarte dureroasă de soțul ei, după un mariaj de 15 ani, cei doi având și un copil împreună. Kitty a mărturisit, recent, că este încă extrem de afectată, chiar și la doi ani de la momentul divorțului. Vedeta a mai adăugat că este o suferință, din care nu crede că își va reveni vreodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kitty Cepraga a rămas marcată de divorțul de soțul ei, după 15 ani de căsnicie. Kitty Cepraga, 42 de ani, făcea furori pe micile ecrane la începutul anilor 2000, când prezenta cele mai în vogă piese ale momentului pe diferite posturi muzicale. Vedeta s-a mutat ulterior în Italia, unde a devenit actriță și s-a căsătorit cu James Goodwin, alături de care a trăit vreme de 15 ani. Actrița și soțul ei au devenit părinții unei fiice, Aurora, iar blondina se aștepta să rămână împreună cu tatăl cdopilului ei, până la sfârșitul vieții. Din păcate, divorțul dintre Kitty Cepraga și partener, survenit în urmă cu doi ani, o afectează pe vedetă până în ziua de azi. Actrița simte că nu se va reface niciodată.

kitty-cepraga-s-a-impacat-cu-fostul-sotkitty-cepraga-s-a-impacat-cu-fostul-sot

Kitty Cepraga a rămas marcată de divorțul de soțul ei, după 15 ani de căsnicie

Kitty Cepraga, carismatica prezentatoare de la începutul anilor 2000, a fost destul de discretă cu viața ei personală. Recent, ea a decis să vorbească despre un subiect foarte delicat, și anume divorțul de soțul ei, după 15 ani de mariaj. Cei doi au o fiică împreună, iar Kitty visa să evolueze împreună asemenea unei familii. Din păcate, divorțul a căzut ca un fulger, iar Kitty Cepraga încă nu-și poate reveni, nici la doi de la despărțire.

'Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii.

Citește și: De ce a divorțat Kitty Cepraga, după 15 ani, de soțul englez:'Totul a fost brusc'

Citește și:Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia:„M-am întors din cauza…’. Cum arată acum

Citește și: Oana Roman, reacție după ce a fost criticată că a făcut publice problemele dintre ea și Marius Elisei: 'Îl rugam să nu își mai bată joc de copilul lui pentru că ea nu merită așa ceva'

Citește și: Cristina Stamate ar fi împlinit 77 de ani. Valentina Fătu, amintiri de suflet cu regretata actriță: 'Îmi țineam respirația când treceam pe lângă ea…' Ce obiecte mai poartă de la ea / EXCLUSIV

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea', a declarat fosta prezentatoare pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Kitty Cepraga, despre relația dintre fiica ei și tată, după divorț

Kitty Cepraga a povestit despre cum se desfășoara relația fiicei sale cu tatăl ei, după divorțul părinților. Kitty a declarat că fetița lor își petrece mult timp cu părintele ei, astfel încât să nu-i simtă prea mult lipsa.

' (…)Este absolut fundamental și țin mult la acest lucru. Distanța nu este o problemă, iar ea fiind mică, având 7 ani și jumătate era delicat să nu-și vadă partea masculină din familia ei. Ea petrece mult timp și cu tatăl ei', a mai completat Kitty Cepraga.

Cu ce se ocupă Kitty Cepraga în Italia

Kitty Cepraga s-a mutat în urmă cu 20 de ani în Italia, unde s-a dedicat integral carierei de actriță. Vedeta a declarat că în urmă cu un an că a devenit profesoară de actorie pentru copii, profesia de pedagog ajutând-o să-și descopere noi calități.

Predau actorie în limba italiană, deci fix nișă pentru mine. O am și pe Aurora May ca elevă. Să fiu profesoară mi se pare ceva ce, fără să-mi dau seama, îmi doream mult de tot. Nu știam că pot fi un pedagog bun, pentru că sunt o persoană agitată și mă plictisesc foarte repede. M-am gândit că o să fiu dificilă și ca mamă, și ca profesoară, dar iată că m-am înșelat. Fac actorie cu copiii, public speaking, îi pregătesc pentru castinguri.”, a declarat Kitty Cepraga pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton