Cum l-a iertat soția pe Tudor Ionescu, după ce a înșelat-o: "Am stat separați, nu ne-am vorbit deloc"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum l-a iertat soția pe Tudor Ionescu, după ce a înșelat-o. În urmă cu câțiva ani, Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut public că a îneșalt-o pe soția lui, Anamaria Ionescu, prezentatoare PRO TV. Cuplul s-a despărțit imediat, după infidelitatea artistului, însă ulterior s-au împăcat. Totuși relația nu a funcționat, căci Anamaria avea nevoie ca Tudor Ionescu să-i arate cât de mult ține la ea, ceea ce nu s-a întâmplat. A fost nevoie ca cei doi să se despartă din nou, pentru a-și dea seama că un mariaj necesită un efort din partea ambilor parteneri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a iertat soția pe Tudor Ionescu, după ce a înșelat-o. Tudor Ionescu de la Fly Project și soția sa, Anamaria, au trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu câțiva ani, când artistul a recunoscut public că și-a înșelat partenera. Cei doi s-au despărțit, însă Anamaria a decis să-i mai ofere o șansă. Totuși, Tudor Ionescu nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor în fața soției, așa că aceștia s-au separat din nou. Anamaria și Tudor Ionescu și-au găsit, într-un sfârșit, drumul către celălalt, iar acum sunt o familie fericită și au și un copil. Anamaria Ionescu, prezentatoarea PRO TV, a vorbit despre criza de cuplu prin care a trecut în mariajul cu Tudor Ionescu, după ce acesta a înșelat-o.

186518742_311070307051829_9184496449118494326_n186518742_311070307051829_9184496449118494326_n

Cum l-a iertat soția pe Tudor Ionescu, după ce a înșelat-o

Soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project a declarat că deși l-a iertat pe artist după infidelitatea sa, acesta nu a avut comportamentul la care se aștepta. Cei doi s-au despărțit a doua oară, timp în care nu au vorbit deloc.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu:'A fost cel mai dificil moment din viața noastră'. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Stancu și Tudor Ionescu de la Fly Project au devenit părinți.Iată prima fotografie cu bebelușul!

„Împăcarea nu a fost ușoară. Am stat mai mult de 6 luni separați. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul.”, a declarat Anamaria, soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project.

Soția lui Tudor Ionescu nu l-ar mai ierta pe artist și a doua oară

Anamaria, soția lui Tudor Ionescu, a declarat că i-a oferit soțului ei o a doua șansă, însă dacă artistul o va înșela din nou, nu va mai fi chip s-o înduplece.

Consider că oamenii merită a doua șansă. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru că nu știi niciodată ce poate ieși. Multă lume ne-a întrebat dacă e ok să vorbești despre asta la televizor, că e o chestie intimă din viața noastră.„, a declarat Anamaria, soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project.

De ce au ales Tudor Ionescu și soția lui să vorbească public despre infidelitate

Soția lui Tudor Ionescu a spus și motivul pentru care cei doi au decis să facă public acest aspect delicat al vieții lor intime. Anamaria a menționat că nu vrea ca ea și soțul ei să afișeze o viață perfectă, de ochii lumii. De asemenea, soția lui Tudor Ionescu a dorit să împărtășească tot ce avut de învățat de pe urma acestei experiențe.

Eu consider că e ok. În primul rând, noi suntem super-mega-transparenți. Nu consider că dacă apari la televizor, trebuie să afișezi o viață perfectă, ideală, totul e roz. Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă. Iată că viața m-a pus în fața faptului împlinit și mi-am dat seama că dacă iubești cu adevărat o persoană și simți că poți să construiești ceva cu ea, că poți să treci peste acel moment, în sensul în care să nu reproșezi. Dacă simți că vrei să încerci să faci un efort pentru a uita, fă-o', a mai declarat soția lui Tudor Ionescu, conform wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton