Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia: „M-am întors din cauza...”. Cum arată acum

 Laciu Andreea
.

Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia. Bucurie mare pentru fanii actriței. S-a lansat la „Școala vedetelor”, apoi și-a construit o carieră impresionantă peste hotare. Kitty Cepraga revine în România cu un nou proiect, extrem de important pentru ea. A trăit și a muncit în Italia timp de mai bine de 18 ani, dar acum se bucură enorm că are ocazia să îi bucure și pe admiratorii ei din țara natală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia. A fost adorată de fani când apărea la Școala Vedetelor. Frumoasă și talentată, Kitty atrăgea toate privirile. Însă, a decis la un moment dat că Italia merită să fie țara ei de adopție, așa că a plecat peste hotare. A reușit să își construiască acolo o carieră impresionantă, dar și o familie. Din păcate însă, mariajul ei a ajuns la final. Totuși, realizările de pe plan profesional au alinat-o în ultima perioadă.

kitty-cepraga-11kitty-cepraga-11

Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia

Vedeta joacă rolul principal din filmul „Pup-o, mă”, iar pelicula este cea de-a treia din seria omonimă care a fost lansată în anul 2018 de către actorii Alin Panc, Cosmin Seleși și Alexandru Pop, așa cum se numește văru’ Săndel în buletin.

„Implicarea mea în acest proiect se datorează prieteniei cu Alin Panc, împreună cu care, dar și cu mulți alți colegi, am jucat în urmă cu aproape zece ani în serialul, de la PRO TV. Mi-a promis că vom mai colabora și iată că i s-a împlinit promisiunea. Nu am mai apărut de ceva ani pe televiziunile românești.

Asta dacă nu pun la socoteala un serial difuzat recent de către cei de la HBO! Însă de data aceasta va fi un pic diferit, fiind vorba despre un proiect în cheie comică', a declarat Kristina Cepraga pentru Playtech.

Citește și: De ce a divorțat Kitty Cepraga, după 15 ani, de soțul englez: „Totul a fost brusc”

Citește și: Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță fără Josephine: „Merităm 4-5 zile singuri”

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka, în costum de baie, la 37 de ani: „M-am jucat de-a sirena din Caraibe'

Citește și: Ce probleme a avut Kristina Cepraga la întoarcerea în România, după 20 de ani: „M-a luat pe nepregătite”

Ce personaj interpretează în film

Kitty Cepraga joacă rolul „Lorette”, o franțuzoaică ce ajunge patroana unei stâni din Ardeal. Ea le atrage atenție celor trei baci, jucați de Cosmin Seleși, Alin Panc și Văru’ Săndel.

„E un gen de comedie în care glumele la putere sunt cele neaoașe din zona Ardealului. Nu oricine le gustă, dar am fost asigurată că există un număr mare de spectactori care știu încă pe dinafară replici din precedentele două filme.

În cazul rolului meu trebuia să adaug talentului de a spune aceste glume ardelenești cu un accent franțuzesc. Fiindcă eroina mea e franțuzoaică și totul trece așadar prin această dublă cheie!', a mai dezvălui Kitty Cepraga, pentru sursa citată anterior.

A divorțat de James Goodwin

S-au iubit ani buni, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume o fetiță. Cu toate acestea, mariajul lui Kitty Cepraga cu regizorul James Goodwin a ajuns la final.

„M-am întors anul trecut în România din cauza pandemiei, întrucât proiectele mele din zona artei din Italia au fost afectate de efectele acestei perioade. Am predat limba actorie la Școala Italiană din București și printre cursante se numără și fiica mea, Aurora May. Am constatat în ultima vreme mai ales că viața bate filmul și că sensul vieții poate mai suprarealist decât credem noi, așa că orice scenariu legat de viața mea profesională e posibil.

Mă simt legată și de România, și de Italia, acolo unde am trăit mai bine de 18 ani, unde m-am specializat pe actorie și regie și care a devenit mai mult decât țara de adopție, mai ales după ce am reprezentant-o la câteva festivaluri importante de filme documentare', a mai spus Kristina Cepraga.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton