Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv la coronavirus! Care e starea ei de sănătate: "Se simte bine și va fi testată din nou"

 Oana Pantazi
.

Recent, Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., a fost testată pozitiv la coronavirus, în timp ce se afla în Dakota de Sud, iar acum există temeri cu privire la starea președintelui american.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Kimberly Guilfoyle (51), iubita fiului cel mare al președintelui american, Donald Trump Jr. (42), a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a anunțat CBS News. Aceasta, fostă vedetă NBC, intenționa să călătorească în Dakota de Sud pentru a vedea discursul președintelui Donald Trump de Ziua Americii și show-ul de artificii de la Muntele Rushmore. Din păcate, diagnosticul i-a stricat planurile, așadar Kimberly a fost obligată să intre în izolare.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Nu a intrat în contact cu Donald Trump!

Temerile că președintele ar putea fi la rândul său infectat erau justificate, atât timp cât a intrat în contact cu fiul său cel mare, însă, din fericire, după testare, Donald Trump Jr. a ieșit negativ la coronavirus.

„Se simte bine și va fi testată din nou, pentru a ne asigura că diagnosticul este corect, de vreme ce este asimptomatică”, a declarat Sergio Gor, șeful personal al echipei de campanie a lui Trump.

iubita-Donald-Trump-Jr-coronavirus1iubita-Donald-Trump-Jr-coronavirus1

Guilfoyle este cel puțin a treia persoană din apropierea președintelui Donald Trump testată pozitiv pentru coronavirus. De asemenea, Katie Miller, secretarul de presă al vicepreședintelui Mike Pence, a fost testată pozitiv în luna mai. Până la ora actuală, au murit de COVID-19 aproape 130.000 de americani.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: „Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!”

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton